НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-с..."  № 44 від 25.03.2014р. 
Документ №44 від 25.03.2014р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 25.03.2014 № 44 "Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа"
Рішення виконавчого комітету  №249 від 28.11.2017р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 25.03.2014 № 44 "Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа"
Рішення виконавчого комітету  №198 від 23.08.2016р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 25.03.2014 р. № 44
Рішення виконавчого комітету  №23 від 24.02.2015р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа
Рішення виконавчого комітету  №274 від 27.11.2018р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та тітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа
Рішення виконавчого комітету  №223 від 22.10.2019р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.03.2014



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 25.03.2014р.  № 44
 

Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа

       

       Керуючись Законом України “Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування” та розпорядженням голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 12.02.2014 № 70, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

       1. Службі у справах дітей міської ради (І. Івахнюк):

       1.1. Забезпечити повноту внесення даних про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до ЄІАС “Діти” та налагодити облік тих із них, які не мають власного житла.

       1.2. Посилити контроль за дотриманням житлових і майнових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

       1.3. Сприяти взяттю на квартирний облік дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з 16-ти років, осіб з їх числа.

       1.4. Організувати роботу з інвентаризації житла, що вже є у дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, не допускаючи його незаконного відчуження, сприяти поновленню їх законних прав на житло.

       1.5. Здійснювати щорічний моніторинг нерухомого майна дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа задля його збереження у придатному для проживання стані.

       1.6. Забезпечити збереження майна дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вживати заходів до встановлення опіки над майном.

       1.7. Залучати до вирішення житлових проблем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, громадські та релігійні організації, фонди, меценатів тощо.

       2. Коломийському міськрайонному центру зайнятості (М. Мацьків) забезпечити виконання вимог законодавства щодо працевлаштування випускників освітніх закладів, осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

       3. Управлінню освіти міської ради (М. Грицан) забезпечити контроль за продовженням навчання випускників загальноосвітніх навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

       4. Міському центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Л.Галамейко) здійснити організаційні заходи щодо направлення до обласного соціального гуртожитку для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб зазначеної категорії, які не мають житла.

       5. Комунальному підприємству “Житлоінфоцентр” (В. Михайлищук) щоквартально надавати інформацію у відділ земельних відносин та обліку комунального майна міської ради про житловий фонд який вивільняється і може бути використаний під житловий фонд соціального призначення.

       6. Відділу земельних відносин та обліку комунального майна (Б.Мондрик) вживати заходів для невідкладного розподілення житлового фонду соціального призначення серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

       7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця — службу у справах дітей міської ради.

       8. Управлінню освіти міської ради (М. Грицан), Коломийському міськрайонному центру зайнятості (М. Мацьків), Міському центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Л. Галамейко), відділу земельних відносин міської ради подати інформацію про проведену роботу службі у справах дітей міської ради до 01.12.2014 року для узагальнення та інформування керівництва міської ради.

       9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови І. Граділя.





Міський голова                                                                                                          І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.