НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 25.0..."  № 249 від 28.11.2017р. 
Документ №249 від 28.11.2017р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа
Рішення виконавчого комітету  №44 від 25.03.2014р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та тітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа
Рішення виконавчого комітету  №223 від 22.10.2019р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.12.2017



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 28.11.2017р.  № 249
 

Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 25.03.2014 № 44 «Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та дітей, позбавлених бать-ківського піклування, а також осіб з їх числа»

       

Станом на 01.11.2017 року на первинному обліку в службі у справах дітей міської ради перебуває 57 дітей, з них: в сім’ях опікунів та піклувальників проживає 31 дитина,  в прийомних сім’ях - 12;  в інтернатних закладах - 14.

Служба у справах дітей міської ради веде облік нерухомого майна дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (згідно п. 61 Порядку провадження діяльності органами опіки та піклування пов’язаної із захистом прав дитини). Обов’язково зазначається на яких правах дитині належить нерухоме майно, на праві приватної власності чи на праві користування, чи приватизоване житло або перебуває в комунальній власності.

З усіх дітей (57 дітей) - дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування:

- мають житло або його частку на праві приватної власності – 9;

- подали документи на успадкування житла – 3;

- на праві користування – 38;

- не мають житла – 7;

         Відсутність у дітей житла, як правило, пов’язана з тим, що діти не успадкували після смерті батьків житла, або були покинуті своєю матір’ю у пологовому будинку.

       На квартирному обліку перебуває 1 дитина до 18-ти років (Хлопек Ярослав Мирославович) та 5 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (Фешак Роман Миколайович, Савчук Сніжана Андріївна, Горват Микола Миколайович, Степанов Юрій Володимирович, Поляруш Андрій Олегович).

Потребує постановки на квартирний облік Савчук Уляна Андріївна.

Вісім дітей до 16-ти річного віку не мають закріпленого житла і з виповненням 16-ти ліття будуть поставлені на квартирний облік (Матійчук В.А., Капак М.Ю., Савчук В.А., Червінська С.С., Граб Д. М., Горват В. М. Горват О. М. та Горват Н. М.).

Згідно рішення виконавчого комітету надано особі з числа дітей-сиріт Савчук Іванні квартиру, яка відноситься до житлового фонду соціального призначення.

До служби у справах дітей міської ради звернувся один неповнолітній з проханням посприяти у працевлаштування. На даний час він працевлаштований  в КП «Полігон екологія».

Житло, яке належить дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування в оренду не передавалося. Усі діти зареєстровані за місцем проживання.

Законодавство України гарантує право на позачергове отримання впорядкованого житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, а також особам з їх числа.

Враховуючи наведене та керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Інформацію про хід виконання рішення виконавчого комітету від 25.03.2014 р. № 44 «Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа», взяти до відома.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В. Бойцана.





Міський голова                                                                                                           І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.