НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 09 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ..."  № 23 від 24.02.2015р. 
Документ №23 від 24.02.2015р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 25.03.2014 № 44 "Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа"
Рішення виконавчого комітету  №198 від 23.08.2016р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа
Рішення виконавчого комітету  №44 від 25.03.2014р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та тітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа
Рішення виконавчого комітету  №223 від 22.10.2019р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.02.2015



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 24.02.2015р.  № 23
 

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 25.03.2014 р. № 44


З метою  належного виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 25.03.2014 року № 44 «Про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа» було проведено відповідну роботу.

Ведеться облік дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які не мають житла. На первинному обліку перебуває  вісім дітей, які не забезпечені житлом.

Спеціалісти служби у справах дітей міської ради вносять інформацію до Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Діти» в повному обсязі. У 2014 році занесено інформацію про 11 дітей, яким надано правовий статус.

Також, складаються відповідні описи майна дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані під опіку та піклування. Триває процес постановки на соціальний квартирний облік дітей, яким виповнилося 16 років і вони не мають житла.

Розпорядженням міського голови утворено комісію з інвентаризації житла дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яке знаходиться на території міста Коломиї. Члени комісії провели обстеження житла та склали відповідні акти з належним описом житла та зазначили необхідність проведення ремонту. Підстав для встановлення опіки над житлом дітей не виявлено.

Управління освіти міської ради здійснює контроль за продовженням навчання дітьми, після закінчення загальноосвітніх навчальних закладів. Вживаються заходи для здобуття дітьми вищої освіти.

На даний час тільки одна особа перебуває у Калуському соціальному гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У 2014 році потреби у працевлаштуванні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування не було.

Однак не всі завдання, передбачені рішенням виконавчого комітету від 25.03.2014 р. № 44 виконані. Зокрема не вдалося залучити громадські, релігійні організації та меценатів до вирішення житлових проблем дітей-сиріт, а також не збільшено фонд соціального житла.

Враховуючи наведене та з метою забезпечення соціально-правового захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

       1. Затвердити список дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які не мають житла і з виповненням 16-ти річного віку будуть претендувати на постановку на соціальний квартирний облік (додається).

       2. Затвердити список дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які мають житло на праві приватної власності чи праві користування, яке потребує  проведення поточного чи капітального ремонту (додається).

       3. Відділу управління комунальним майном міської ради (В. Волошенюк) забезпечувати створення фонду соціального житла для реалізації житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

       4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – службу у справах дітей міської ради.

       5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови заступника міського голови І. Граділя.





Перший заступник міського голови                                                                Т. Яворський



2011-2024 © Всі права застережено.