НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про підвищення готовності органів управління, сил та за..."  № 36-р від 15.02.2013р. 
Документ №36-р від 15.02.2013р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про готовність органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час можливого пропуску льодоходу, повені та паводків у 2014 році
Розпорядження міського голови  №13-р від 05.02.2014р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.02.2013



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 15.02.2013р.  № 36-р
 

Про підвищення готовності органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час можливого пропуску льодоходу, повеней та паводків у 2013 році


З метою підвищення готовності органів управління Коломийської міської підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту до дій за призначенням під час пропуску можливого льодоходу, повені і паводків та оперативного реагування на їх наслідки, захисту населення, територій, матеріальних цінностей, споруд та комунікацій від стихії та мінімізації збитків, на виконання розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 31.01.2013 № 55 «Про підвищення готовності органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час можливого пропуску льодоходу,  повеней та паводків  у 2013 році»:


1. Затвердити план організаційних і практичних заходів органів управління Коломийської міської ради, підприємств, установ та організацій щодо можливого пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків у 2013 році (додається).

2. Керівникам об’єктів економіки, господарського та житлово-комунального комплексу міста відпрацювати плани організаційних і практичних заходів щодо можливого пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків у 2013 році.

3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця - відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (О. Кротюк ).

4. Співвиконавцям розпорядження подавати інформацію про виконання завдань плану організаційних і практичних заходів органів управління Коломийської міської ради, підприємств, установ та організацій щодо можливого пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків у 2013 році  головному відповідальному виконавцю у терміни, зазначені у кожному пункті.

5. Вважати таким що втратило чинність розпорядження міського голови від 25.01.2012 № 9-р «Про організацію заходів щодо підвищення готовності органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час  можливого пропуску льодоходу, повеней та паводків у 2012 році».

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови  Т.Яворського.






Міський голова                                                                                                                 І. Слюзар



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.