НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 06 травня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про готовність органів управління, сил та засобів цивіл..."  № 13-р від 05.02.2014р. 
Документ №13-р від 05.02.2014р. Чинний
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про підвищення готовності органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час можливого пропуску льодоходу, повеней та паводків у 2013 році
Розпорядження міського голови  №36-р від 15.02.2013р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.02.2014



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 05.02.2014р.  № 13-р
 

Про готовність органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час можливого пропуску льодоходу, повені та паводків  у 2014 році


З метою підвищення готовності функціональної і Коломийської міської підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту до дій за призначенням під час пропуску льодоходу, повені і паводків, захисту населення міста, територій, матеріальних цінностей, споруд і комунікацій від стихії та мінімізації збитків, на виконання розпорядження голови  Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 31.01.2014 р. № 54 ’’Про готовність органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час можливого пропуску льодоходу,  повені та паводків  у 2014 році’’:


1. Затвердити план організаційних і практичних заходів органів управління Коломийської міської ради, підприємств, установ та організацій щодо можливого пропуску льодоходу,  весняної повені та дощових паводків  у 2014 році(додається).

2. Керівникам об’єктів економіки, господарського та житлово-комунального комплексу міста відпрацювати плани організаційних і практичних заходів щодо можливого пропуску льодоходу,  весняної повені та дощових паводків  у 2014 році.

3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження  покласти на головного відповідального виконавця - відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (О. Кротюк ).

4. Співвиконавцям розпорядження подавати інформацію про виконання завдань плану організаційних і практичних заходів органів управління Коломийської міської ради, підприємств, установ та організацій щодо можливого пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків у 2014 році головному відповідальному виконавцю у терміни, зазначені у кожному пункті.

5. Вважати таким що втратило чинність розпорядження міського голови від 15.02.2013 р. № 36-р «Про  підвищення готовності органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час  можливого пропуску льодоходу,  повеней та паводків  у 2013 році».

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови  Т.Яворського.






Міський голова                                                                                                                                 І. Слюзар



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.