НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 28 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження переліку і тарифів на платні послуги в..."  № 17 від 25.01.2022р. 
Документ №17 від 25.01.2022р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження переліку і тарифів на платні послуги в комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров'я Коломийської міської ради
Рішення виконавчого комітету  №171 від 14.06.2022р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.01.2022



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 25.01.2022р.  № 17
 

Про затвердження переліку і тарифів на платні послуги в комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров’я Коломийської міської ради

З метою відшкодування обгрунтованих витрат комунальних некомерційних підприємств охорони здоров'я Коломийської міської ради за  надання платних послуг, що надаються поза програмами державних медичних гарантій, відповідно до Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 №1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах», положення про тарифи на платні послуги в комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров'я Коломийської міської ради, керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в :


1. Затвердити перелік і тарифи на платні послуги, які надаються в комунальному некомерційному підприємстві “Коломийська центральна районна лікарня” Коломийської міської ради (додаток 1).

2. Затвердити перелік і тарифи на платні послуги, які надаються в комунальному некомерційному підприємстві “Коломийська інфекційна  лікарня” Коломийської міської ради Івано-Франківської області (додаток 2).

3. Затвердити перелік і тарифи на платні послуги, які надаються в комунальному некомерційному підприємстві “Коломийський фтизіопульмонологічний центр” Коломийської міської ради Івано-Франківської області  (додаток 3).

4. Затвердити перелік і тарифи на платні послуги, які надаються в комунальному некомерційному підприємстві Коломийської міської ради “Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги”  (додаток 4).

5. Директорам комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Коломийської міської ради:

- забезпечити якісне надання платних медичних послуг;

- забезпечити надходження та використання коштів, отриманих від надання платних медичних послуг згідно Положення, затвердженого рішенням Коломийської міської ради від 21 жовтня 2021 року №1291-21/2021.

6. Відділу охорони здоров’я міської ради (Ігор КОБА) здійснювати моніторинг стану надання платних медичних послуг комунальними некомерційними підприємствами Коломийської міської ради.

7. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на відділ охорони здоров’я Коломийської міської ради (Ігор КОБА).

8. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Олега ТОКАРЧУКА.


Міський голова                                                                            Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.