НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 28 березня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження переліку і тарифів на платні послуги..."  № 171 від 14.06.2022р. 
Документ №171 від 14.06.2022р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження переліку і тарифів на платні послуги в комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров"я Коломийської міської ради
Рішення виконавчого комітету  №17 від 25.01.2022р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про затвердження переліку і тарифів на платні послуги в комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров'я Коломийської міської ради
Рішення виконавчого комітету  №96 від 18.04.2023р. Внесено зміни

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.06.2022



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 14.06.2022р.  № 171
 


Про затвердження переліку і тарифів на платні послуги в комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров’я Коломийської міської ради

З метою відшкодування обгрунтованих витрат комунальних некомерційних підприємств охорони здоров'я Коломийської міської ради за  надання платних послуг, що надаються поза програмою медичних гарантій, відповідно до Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2022 “Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров'я”, постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 №1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах», положення про тарифи на платні послуги в комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров'я Коломийської міської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в :

1. Затвердити перелік і тарифи на платні послуги, які надаються в комунальному некомерційному підприємстві “Коломийська центральна районна лікарня” Коломийської міської ради (додаток 1).

2. Затвердити перелік і тарифи на платні послуги, які надаються в комунальному некомерційному підприємстві “Коломийська інфекційна  лікарня” Коломийської міської ради Івано-Франківської області (додаток 2).

3. Затвердити перелік і тарифи на платні послуги, які надаються в комунальному некомерційному підприємстві “Коломийський фтизіопульмонологічний центр” Коломийської міської ради Івано-Франківської області  (додаток 3).

4. Затвердити перелік і тарифи на платні послуги, які надаються в комунальному некомерційному підприємстві Коломийської міської ради “Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги”  (додаток 4).

5. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 25 січня 2022 року №14 “Про затвердження переліку і тарифів на платні послуги в комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров’я Коломийської міської ради”.

6. Директорам комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Коломийської міської ради:

-  забезпечити якісне надання платних медичних послуг;

- забезпечити надходження та використання коштів, отриманих від надання платних медичних послуг згідно з положенням про тарифи на платні послуги в комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров'я Коломийської міської ради, затвердженим рішенням Коломийської міської ради від 21 жовтня 2021 року №1291-21/2021.

7. Відділу охорони здоров’я міської ради (Ігор КОБА) здійснювати моніторинг стану надання платних медичних послуг комунальними некомерційними підприємствами Коломийської міської ради.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Володимира МЕЛЬНИЧУКА.



Міський голова                                                                               Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.