НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 28 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про відповідальних за зберігання печаток, штампів і бла..."  № 5-р від 13.01.2016р. 
Документ №5-р від 13.01.2016р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про внесення доповнення до розпорядження міського голови від 13.01.2016 № 5-р "Про відповідальних за зберігання печаток, штампів і бланків" та змін в розпорядження міського голови від 17.03.2016 № 92-р
Розпорядження міського голови  №127-р від 07.04.2016р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про внесення доповнення до розпорядження міського голови від 13.01.2016 № 5-р "Про відповідальних за зберігання печаток, штампів і бланків"
Розпорядження міського голови  №281-р від 12.09.2016р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про призначення відповідальних за облік, зберігання та використання печаток, штампів і бланків
Розпорядження міського голови  №332-р від 19.10.2016р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про внесення змін в розпорядження міського голови від 09.02.2012 № 30-р
Розпорядження міського голови  №188-р від 03.09.2013р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про відповідальних за зберігання печаток, штампів і бланків
Розпорядження міського голови  №30-р від 09.02.2012р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.01.2016



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 13.01.2016р.  № 5-р
 

Про відповідальних за зберігання печаток, штампів і бланків


З метою забезпечення обліку, зберігання і використання печаток, штампів і бланків Коломийської міської ради та виконавчого комітету, відповідно до п.65 постанови Кабінету Міністрів України від 27.11.1998 № 1893 «Про затвердження Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять службову інформацію», п.75 постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2011 № 1242 «Про затвердження Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади», п. 75 рішення виконкому від 26.06.2012 № 185 «Про інструкцію з діловодства в Коломийській міській раді та її виконавчих органах» та в зв'язку з кадровими змінами:


1. Затвердити список посадових осіб міської ради, підписи яких скріплюються гербовою печаткою (додається).


2. Затвердити порядок використання гербових печаток (додається).


3. Встановити, що підпис секретаря міської ради засвідчується гербовою печаткою Коломийської міської ради.

Підписи першого заступника, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючого справами виконкому міської ради завіряються гербовою печаткою виконавчого комітету.


4. Призначити відповідальними посадових осіб міської ради:


       - Шмідль Оксану Ярославівну - начальника загального відділу міської ради, за зберігання круглих печаток міської ради та виконавчого комітету із зображенням державного герба, круглої малої печатки міської ради із зображенням державного герба, круглої печатки загального відділу із зображенням державного герба, круглої печатки загального відділу (негербової) та штампів відділу. Місце зберігання – загальний відділ міської ради.

- Свінціцьку Ірину Миколаївну - оператора комп’ютерного набору загального відділу міської ради за облік та зберігання фірмових бланків для листів з повним найменуванням. Видачу бланків відділам та управлінням міської ради для використання здійснювати під розписку у відповідному журналі.

       - Карплюк Лідію Романівну - начальника відділу кадрів міської ради, за зберігання круглої печатки відділу із зображенням державного герба, круглої печатки відділу (негербової) та штампів відділу. Місце зберігання – відділ кадрів міської ради.

- Кротюка Олександра Степановича - начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради, за зберігання круглої печатки відділу із зображенням державного герба та штампів відділу. Місце зберігання – відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради.

       - Іванову Надію Михайлівну - головного спеціаліста відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради, за зберігання  печатки (негербової) спостережної комісії. Місце зберігання – відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради.

       - Горецьку Ксенію Ігорівну - спеціаліста I категорії-юриста відділу управління комунальним майном міської ради, за зберігання печатки (негербової) адміністративної комісії. Місце зберігання – відділ управління комунальним майном міської ради.

       - Івахнюка Ігоря Васильовича - начальника служби у справах дітей міської ради, за зберігання круглої печатки служби у справах дітей із зображенням державного герба та штампів служби. Місце зберігання – служба у справах дітей міської ради.        

- Колесника Володимира Любомировича - начальника відділу у справах молоді та спорту міської ради, за зберігання круглої печатки відділу із зображенням державного герба та кутового штампу відділу. Місце зберігання – відділ у справах молоді та спорту міської ради.

       - Полюк Ольгу Михайлівну - начальника організаційного відділу міської ради, за зберігання круглої печатки відділу (негербової) та штампів відділу. Місце зберігання – організаційний відділ міської ради.

       - Данилейчука Петра Михайловича - начальника відділу ведення Державного реєстру виборців міської ради, за зберігання круглої печатки відділу із зображенням великого та малого державного герба, та штампів відділу. Місце зберігання – відділ ведення Державного реєстру виборців міської ради.

- Лазарович Марію Святославівну - начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності міської ради, за зберігання круглої печатки відділу із зображенням державного герба та штампів відділу. Місце зберігання – відділ бухгалтерського обліку та звітності міської ради.

       - Андріяшко Оксану Миколаївну - начальника архівного відділу міської ради, за зберігання круглої печатки відділу із зображенням державного герба та штампів відділу. Місце зберігання – архівний відділ міської ради.

- Колісника Андрія Ярославовича – заступника начальника відділу архітектури та містобудування міської ради, за зберігання круглої печатки з зображенням державного герба та штампів відділу.

5. Попередити керівників відділів та управлінь про персональну відповідальність за дотримання порядку зберігання та використання печаток і штампів.

6. Визнати такими, що втратили чинність розпорядження міського голови від 09.02.2012 № 30-р та від 03.09.2013

№ 188-р.

       7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Т.Кухтара.






Міський голова                                                                                                              І.Слюзар



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.