НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 23 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про відповідальних за зберігання печаток, штампів і бла..."  № 30-р від 09.02.2012р. 
Документ №30-р від 09.02.2012р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про відповідальних за зберігання печаток, штампів і бланків
Розпорядження міського голови  №5-р від 13.01.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.02.2012



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 09.02.2012р.  № 30-р
 

Про відповідальних за зберігання печаток, штампів і бланків


       

       З метою забезпечення обліку, зберігання і використання печаток, штампів і бланків Коломийської міської ради та виконавчого комітету, відповідно до п.65 постанови Кабінету Міністрів України від 27.11.1998 № 1893, п.75 постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2011 № 1242 «Про затвердження Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади» та в зв'язку з кадровими змінами:


       1. Затвердити список посадових осіб міської ради, підписи яких скріплюються гербовою печаткою Коломийської міської ради та виконавчого комітету (додається).

       2. Затвердити порядок використання гербових печаток Коломийської міської ради та виконавчого комітету (додається).

       3. Встановити, що підписи заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючого справами виконкому міської ради звіряються гербовою печаткою виконавчого комітету.

       4. Призначити відповідальними посадових осіб міської ради:

       - Шмідль Оксану Ярославівну - начальника загального відділу міської ради, за зберігання круглих печаток міської ради та виконавчого комітету із зображенням державного герба, круглої малої печатки міської ради із зображенням державного герба, круглої печатки загального відділу із зображенням державного герба, круглої печатки загального відділу (негербової) та штампів. Місце зберігання – загальний відділ міської ради.

       - Свінціцьку Ірину Миколаївну - оператора комп’ютерного набору загального відділу міської ради за облік та зберігання фірмових бланків з повним найменуванням. Видачу бланків відділам та управлінням міської ради для використання здійснювати під розписку у відповідному журналі.

       - Кухтара Тараса Мироновича - начальника відділу кадрів міської ради, за зберігання круглої печатки відділу із зображенням державного герба, круглої печатки відділу (негербової) та штампів. Місце зберігання – відділ кадрів міської ради.

- Кротюка Олександра Степановича - начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради, за зберігання  круглої печатки відділу із зображенням державного герба та штампів. Місце зберігання – відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради.

       - Іванову Надію Михайлівну - головного спеціаліста відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради, за зберігання  печаток (негербових) спостережної та адміністративної комісії. Місце зберігання – відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради.

       - Івахнюка Ігоря Васильовича - начальника служби у справах дітей міської ради, за зберігання круглої печатки служби у справах дітей із зображенням державного герба та штампів. Місце зберігання – служба у справах дітей міської ради.        

- Колесника Володимира Любомировича - начальника відділу у справах молоді та спорту міської ради, за зберігання круглої печатки відділу із зображенням державного герба та кутового штампу. Місце зберігання – відділ у справах молоді та спорту міської ради.

       - Савчук Уляну Миколаївну - начальника організаційного відділу міської ради, за зберігання круглої печатки відділу (негербової) та штампів. Місце зберігання – організаційний відділ міської ради.

       - Андрійчука Миколу Івановича - начальника відділу державної реєстрації міської ради, Михайліва Тараса Андрійовича - державного реєстратора, за зберігання трьох круглих печаток відділу  із зображенням державного герба та штампів. Місце зберігання – відділ державної реєстрації міської ради.

       - Данилейчука Петра Михайловича - начальника відділу ведення Державного реєстру виборців, за зберігання круглої печатки відділу із зображенням великого та малого державного герба та двох штампів. Місце зберігання – відділ ведення Державного реєстру виборців.

       - Лазарович Марію Святославівну - начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності міської ради, за зберігання круглої печатки відділу із зображенням державного герба та штампів. Місце зберігання – відділ бухгалтерського обліку та звітності міської ради.

       - Охрим Валентину Ярославівну - начальника архівного відділу міської ради, за зберігання круглої печатки відділу із зображенням державного герба та штампів. Місце зберігання – архівний відділ міської ради.

5. Попередити керівників відділів та управлінь про персональну відповідальність за дотримання порядку зберігання і використання печаток і штампів.

       6. Розпорядження міського голови від 24.01.2009 № 11-р та від 11.02.2011 № 38-р вважати такими, що втратили чинність.

       7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконкому А. Грицана.





Міський голова                                                                                                           І.Слюзар


ЗАТВЕРДЖЕНО


Розпорядження міського голови

09.02.2012 № 30-р



Список посадових осіб,

підписи яких скріплюються гербовою печаткою

Коломийської міської ради та виконавчого комітету



Слюзар Ігор Богданович

міський голова

Гошій Ярослав Петрович

секретар міської ради

Яворський Тарас Орестович

перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради

Білоус Михайло Михайлович

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради

Граділь Ігор Іванович

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради

Тарновецький Володимир Васильович

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради

Грицан Андрій Васильович

керуючий справами виконкому з питань діяльності виконавчих органів міської ради


Примітка: факсимільне відтворення підпису посадової особи на організаційно-розпорядчих, фінансових, бухгалтерських документах за допомогою механічного або іншого копіювання не допускається.




ЗАТВЕРДЖЕНО


Розпорядження міського голови

09.02.2012 № 30-р


Порядок використання гербових печаток

Коломийської міської ради та виконавчого комітету



       1. Документи, які приймаються міською радою, видаються міським головою для банків, пов’язані з фінансуванням засвідчуються гербовою печаткою Коломийської міської ради.

       2. Документи, які приймаються виконавчим комітетом засвідчуються гербовою печаткою виконавчого комітету Коломийської міської ради.

       3. Гербова печатка ставиться також на положеннях (статутах) установ, договорах, посвідченнях, дорученнях.

       4. Оригінали розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету засвідчуються гербовою печаткою виконавчого комітету. Оригінали рішень міської ради засвідчуються гербовою печаткою Коломийської міської ради.

       5. На документах, що засвідчують права громадян і юридичних осіб, на яких фіксується факт витрати коштів і проведення операцій з матеріальними цінностями, підпис посадової особи скріплюється гербовою печаткою.

       6. На службових листах гербовою печаткою засвідчуються тільки гарантійні листи.

       7. Перелік інших документів, підписи на яких необхідно скріплювати гербовою печаткою, визначаються на підставі нормативно-правових актів та примірного переліку документів, підписи яких скріплюються гербовою печаткою відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2011 № 1242.



2011-2024 © Всі права застережено.