НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Середа, 17 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про проведення приписки громадян України чоловічої стат..."  № 284-р/513 від 03.10.2018р. 
Документ №284-р/513 від 03.10.2018р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про проведення приписки громадян України чоловічої статі 2001 року народження до призовної дільниці Коломийського ОМВК
Розпорядження міського голови  №337-р/477 від 11.10.2017р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про проведення приписки громадян України чоловічої статі 2003 року народження до призовної дільниці Коломийського ОМВК
Розпорядження міського голови  №361-р/255 від 25.10.2019р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.10.2018



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 03.10.2018р.  № 284-р/513
 

Про проведення приписки громадян України

чоловічої статі 2002 року народження до призовної

дільниці Коломийського ОМВК




       Відповідно до Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, вимог п.17-31 Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352:


1. Протягом січня - березня 2019 року провести в м. Коломия та Коломийському районі приписку громадян України чоловічої статі 2002 року народження по місцю їх постійного чи тимчасового проживання до призовної дільниці. Приписку провести на базі призовної дільниці Коломийського ОМВК.

2. Для проведення приписки затвердити комісію з питань приписки основного і резервного складу (додається) та графік проведення засідань комісії з питань приписки (розробити та подати до 25 грудня 2018 року).

       3. Головному лікарю центральної районної лікарні П.Лесіву:

3.1. Організувати роботу медичного персоналу на призовній дільниці та лікувальних закладах міста та району під час проведення приписки громадян до призовної дільниці Коломийського району.

3.2. До 01 грудня 2018 року надати у військовий комісаріат медичні картки амбулаторного хворого з вкладними листами до них, списки осіб, які перебувають на диспансерному обліку з приводу нервово-психічних захворювань, туберкульозу, шкірно-венеричних, інфекційних захворювань, трахоми, хронічних захворювань.

3.3. Для стаціонарного обстеження призовників у центральній районній лікарні виділити 10 місць. Забезпечити першочергове і своєчасне обстеження та

лікування призовників направлених комісією з питань приписки у лікувальні заклади.

3.4. Провести юнакам рентгенівське (флюорографічне) обстеження органів грудної клітки, аналізи крові, сечі, електрокардіограми, інші обстеження та аналізи. Забезпечити рентгенологів та флюорографів плівкою, сироваткою для груп крові і резус фактора з розрахунку на 1000  чоловік

3.5. Перед початком роботи військово-лікарської комісії згідно заявки військового комісаріату забезпечити її в необхідній кількості медичними інструментами.    

3.6. Результати обстеження та лікування оформляти актами за підписами лікуючого і головного лікаря і завіряти реквізитами медичного закладу.

4. Сільським та селищним головам, керівникам підприємств, установ  організацій, навчальних закладів, житлово-експлуатаційних організацій м.Коломиї та Коломийського району до 1 листопада 2018 року подати у військовий комісаріат списки юнаків, які підлягають приписці до призовної дільниці.

5. Фінансовим управлінням райдержадміністрації (Г. Кравчук) та міської ради (Г. Бакай) забезпечити фінансування видатків для фінансового і матеріального забезпечення заходів, які пов’язані з проведенням приписки, транспортних затрат передбачених “Програмою забезпечення підготовки та проведення призову громадян Коломийського району на строкову військову службу та на військову службу за контрактом на 2016-2020 роки” та “Програмою забезпечення підготовки та проведення призову громадян міста Коломиї на строкову військову службу та на військову службу за контрактом на 2016-2020 роки”, виходячи із фінансових можливостей районного та міського бюджетів.

6. Начальнику Коломийського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області  О. Білейчуку:

6.1. До 01 грудня 2018 року надати в Коломийський об’єднаний міський військовий комісаріат списки осіб 2002 року народження, які притягувалися до кримінальної відповідальності, знаходяться на обліку в органах внутрішніх справ за антисуспільну поведінку, зловживання алкоголем, наркотичними речовинами, тощо.

6.2. За поданням військового комісаріату проводити розшук осіб, які ухиляються від приписки і організувати їх примусовий привід на комісію.

7. Начальнику Коломийського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Івано-Франківської області Г. Григорчук до 01 грудня 2018 року подати в Коломийський ОМВК списки громадян 2002 р.н., які визнані інвалідами за різними обставинами.

8. Військовому комісару Коломийського ОМВК підполковнику Срібняку А.С.:

8.1.  Перед початком роботи комісії з питань приписки провести заняття з особами, відповідальними за військовий облік сільських, селищних рад, підприємств, організацій та установ, з секретарями навчальних закладів  стосовно правил військового обліку, а також вручити їм наказ про проведення приписки та розпорядження про оповіщення юнаків для їх явки у військовий комісаріат.

8.2. До 01 грудня 2018 року скласти графіки здачі аналізів і проходження медичного огляду та погодити їх з головним лікарем Коломийської центральної районної лікарні (П.Лесів).

9. Вважати таким, що втратило чинність спільне розпорядження міського голови та голови райдержадміністрації №477/337-р. від 11.10.2017 р року “Про проведення приписки громадян України чоловічої статі 2001 року народження до призовної дільниці Коломийського ОМВК”.

10. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання даного розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – Коломийський об’єднаний міський військовий комісаріат (А.Срібняк).

11. Контроль за виконанням спільного розпорядження райдержадміністрації та міського голови покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Нестора Печенюка та заступника міського голови Володимира Бойцана.


      

Голова

Коломийської районної                              

державної адміністрації    

                                 

                             Любомир Глушков

      Міський голова




                             Ігор Слюзар



Затверджено

розпорядження райдержадміністрації

та міського голови

від 03.10.2018 р. № 514/284-р


СКЛАД

комісії з питань приписки:

Срібняк Андрій Сільвестрович

Військовий комісар Коломийського ОМВК, голова комісії

Коцаба Мар’яна Василівна

Медсестра центральної районної поліклініки, секретар комісії

Члени комісії:

Василецький Вадим Вікторович

Старший інспектор ювенальної превенції сектору превенції Коломийського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області

Дробишева Нінель Рустемівна

Голова основного складу військово-лікарської комісії Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату

Касіян Любов Степанівна

Заступник начальника управління-начальник відділу загальної середньої освіти управління освіти, молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації

Погосян Лілія Олексіївна

Завідувач відділенням соціальної роботи з сім’ями дітьми, та молоддю єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг м. Коломиї.


РЕЗЕРВНИЙ СКЛАД

комісії з питань приписки:

Пасічний Дмитро Васильович

Заступник військового комісара - начальник відділення комплектування Коломийського ОМВК, голова комісії

Федорак Марина Володимирівна

Медсестра центральної районної поліклініки, секретар комісії

Члени комісії:

Волошенюк Андрій Михайлович

Голова резервного складу військово-лікарської комісії Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату

Козловська Марія Василівна

директор Коломийського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Поліщук Олексій Володимирович

Інспектор ювенальної превенції сектору превенції Коломийського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області

Тимків Юлія Йосипівна

Заступник начальника управління освіти Коломийської міської ради




2011-2024 © Всі права застережено.