НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про підготовку до надання дітям статусу постраждалих вн..."  № 190 від 07.09.2018р. 
Документ №190 від 07.09.2018р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.09.2018



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 07.09.2018р.  № 190
 

Про підготовку до надання дітям статусу постраждалих внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

       

       Відповідно до Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 року № 268, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” та листом Міністерства соціальної політики від 08.08.2018 р. № 152012-1837 «Про методичні рекомендації щодо соціального захисту дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів»,  виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Службі у справах дітей міської ради (І. Івахнюк):

1.1. Ознайомити батьків, які мають статус внутрішньо переміщених осіб і в їхніх сім’ях виховуються діти, про передбачену нормативно-правовими документами можливість для їхніх дітей, на отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

1.2. Ознайомити батьків (законних представників) дітей, які отримали психологічну травму внаслідок загибелі їхніх батьків або одного з них – із числа цивільних осіб, чи батьків або одного з них – з числа осіб, які брали участь в антитерористичній операціїоперації об’єднаних сил про те, що є передбачена нормативно-правовими документами можливість для їхніх дітей, на отримання статусу дитини, яка постраждала, внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

1.3. Завести журнал обліку заяв про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів згідно встановленого взірця.

1.4. Підготувати відповідні переліки документів та проекти рішень виконавчого комітету про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок військових дій та збройних конфліктів.

1.5. Забезпечити внесення даних про дітей, яким надано статус постраждалих внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів до Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Діти», ЄІАС «Діти» впродовж трьох робочих днів з моменту отримання рішення виконавчого комітету.

2. Єдиному центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї (І. Трачук) підготувати наказ про призначення відповідальної особи, за проведення оцінки потреб сім’ї (дітей) та підготовку висновків оцінки потреб сім’ї відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 13.07.2018 № 1005 «Про затвердження форм обліку соціальної роботи з сім’ямиособами, які перебувають у складних життєвих обставинах». 

3. Координацію роботи по виконанню рішення виконкому та підготовки звітних матеріалів покласти на відповідального виконавця - службу у справах дітей міської ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В. Бойцана.





Міський голова                                                                                                              І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.