НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 04 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про тимчасову заборону продажу алкогольних, слабоалкого..."  № 994-14/2016-14 від 22.11.2016р. 
Документ №994-14/2016 від 22.11.2016р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.11.2016



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(14  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 22.11.2016р.  № 994-14/2016-14
 


Про тимчасову заборону продажу

алкогольних, слабоалкогольних

напоїв та пива військовослужбовцям

Збройних Сил України та інших

військових формувань


       З метою забезпечення громадського порядку в місті та недопущення скоєння правопорушень та злочинів, пов’язаних із зловживанням алкогольних напоїв окремими військовослужбовцями, враховуючи складну суспільно-політичну обстановку, інтереси мешканців міста Коломиї, керуючись Законом України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26 січня 2015 року № 47-р “Про встановлення режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації”, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

вирішила:


       1. Заборонити суб’єктам господарювання, що здійснюють торгівлю на території міста Коломиї, на період проведення АТО продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива військовослужбовцям Збройних Сил України та інших військових формувань, зокрема особам у військовій формі, у всіх об’єктах торгівлі, закладах дозвілля та ресторанного господарства.

       2. Рекомендувати командиру військової частини В3950 (В. Зубанич) посилити контроль та здійснювати профілактичну роботу з особовим складом військової частини щодо недопущення появи в громадських місцях у нетверезому стані.

       3. Відділу інформаційної політики міської ради (Н. Сандецька) оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті  міської ради та у місцевих засобах масової інформації.

       4. Організацію виконання рішення покласти на першого заступника міського голови С. Коцюра.

       5. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, захисту прав людини, законності та правопорядку.



Міський голова                                                                                                         І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.