НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 22 жовтня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про продовження терміну перебування малолітніх дітей в ..."  № 232 від 02.10.2024р. 
Документ №232 від 02.10.2024р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.10.2024



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 02.10.2024р.  № 232
 



Про продовження терміну перебування малолітніх дітей в сім’ї патронатного вихователя


       

       Розглянувши звіт за результатами здійснення соціального супроводу сім’ї ______________________, які опинилися в складних життєвих обставинах з Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї від 15.08.2024, беручи до уваги рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 18.09.2024 року, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Сімейним кодексом України, відповідно до пункту 27 Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 року № 893 «Деякі питання здійснення патронату над дитиною», виконавчий комітет міської ради


вирішив:

       

1. Продовжити до 25.10.2024 року термін перебування малолітніх дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах ___________________________________________, в сім'ї патронатного вихователя ____________________, яка зареєстрована та фактично проживає ___________________ Івано-Франківської області. Малолітні діти влаштовані в сім’ю патронатного вихователя ________________ відповідно до рішення виконавчого комітету Коломийської міської ради від 03.07.2024 року № 151 «Про влаштування малолітніх дітей в сім’ю патронатного вихователя».

2. Відділу «Служба у справах дітей» управління соціальної політики міської ради (Олеся ГРИЦКО) здійснювати контроль за виконанням договору про патронат над дітьми, умовами утримання та виховання малолітніх дітей, забезпечення їх прав та інтересів у сім’ї патронатного вихователя.

3. Комунальному некомерційному підприємству Коломийської міської ради «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (Марія БУРТИК) здійснити заходи із забезпечення надання дітям у разі потреби стаціонарної та амбулаторної медичної допомоги.

4. Управлінню соціальної політики міської ради (Віталій ЯВОРСЬКИЙ) здійснювати у встановленому законодавством порядку нарахування та виплату соціальної допомоги на утримання дітей, грошового забезпечення за надання послуги патронату над дітьми патронатному вихователю та помічнику патронатного вихователя.

5. Патронатному вихователю (Ольга ГАЄВСЬКА):

5.1 створити належні умови для виховання, фізичного та духовного розвитку дітей;

5.2 нести відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психологічний розвиток дітей.

6. Контроль за виконання рішення покласти на заступника міського голови Романа ОСТЯКА.




Міський голова                                                                                Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ





Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.