НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 22 жовтня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок в..."  № 210 від 17.09.2024р. 
Документ №210 від 17.09.2024р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.09.2024



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 17.09.2024р.  № 210
 


       

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

       

       Розглянувши заяви та представлені документи громадянами, враховуючи висновки оцінки потреб сім’ї та пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, керуючись Порядком надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 р. № 268 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» (зі змінами), Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів _______________ і зазнала психологічного насильства та тимчасово проживає __________.

2. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ____________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи ______________ і зазнав психологічного насильства та тимчасово проживає _____________.

3. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ______________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з _________________ і зазнав психологічного насильства та тимчасово проживає ________________.

4. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ______________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи ______________ і зазнав психологічного насильства та тимчасово проживає _____________.

5. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів______________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з __________________ і зазнав психологічного насильства та тимчасово проживає ________________.

6. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ______________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з _____________ і зазнав психологічного насильства та тимчасово проживає ______________.

7. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ____________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з _____________ і зазнав психологічного насильства та тимчасово проживає _____________.

8. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів _____________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з _______________ і зазнав психологічного насильства та тимчасово проживає ____________.

9. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ______________взято на облік внутрішньо переміщеної особи з _____________ і зазнав психологічного насильства та тимчасово проживає _______________.

10. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів _____________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з __________________ і зазнала психологічного насильства та тимчасово проживає _______________.

11. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ________________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з ______________ і зазнала психологічного насильства та тимчасово проживає _____________.

12. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ____________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з ____________ і зазнала психологічного насильства та тимчасово проживає ________________.

13. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів _____________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з ________________ і зазнав психологічного насильства та тимчасово проживає ______________.

14. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ______________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з _____________ і зазнав психологічного насильства та тимчасово проживає ________________.

15. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів _____________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з _______________ і зазнала психологічного насильства та тимчасово проживає ______________.

16. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ______________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з _______________ і зазнала психологічного насильства та тимчасово проживає _________________.

17. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ______________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з ________________ і зазнала психологічного насильства та тимчасово проживає _____________.

18. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ____________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з ________________ і зазнала психологічного насильства та тимчасово проживає _______________ .

19. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ________________взято на облік внутрішньо переміщеної особи з _______________ і зазнав психологічного насильства та тимчасово проживає __________.

20. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів _____________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з _______________ і зазнала психологічного насильства та тимчасово проживає _______________ .

21. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ____________________ взято на облік внутрішньо переміщеної особи з __________________ і зазнала психологічного насильства та тимчасово проживає ______________.

22. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів __________________взято на облік внутрішньо переміщеної особи з ______________ і зазнав психологічного насильства та тимчасово проживає ________________.

23. Відділу «Служба у справах дітей» управління соціальної політики міської ради (Олеся ГРИЦКО) внести інформацію про дітей/осіб, які отримали статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів до банку даних ЄІАС «Діти» про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування і сім’ї потенційних усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів.






Міський голова                                                                       Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.