НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 08 вересня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про направлення в суд подання про призначення опікуна..."  № 153 від 17.07.2024р. 
Документ №153 від 17.07.2024р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.07.2024



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 17.07.2024р.  № 153
 





Про направлення в суд подання про призначення опікуна


       Розглянувши звернення Книшка Сергія Михайловича, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 55, 58, 60 Цивільного Кодексу України, беручи до уваги протокол засідання опікунської ради при виконавчому комітеті міської ради від 12.07.2024 року № 7, виконавчий комітет міської ради


                                                               вирішив:


1. Направити до Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області подання про призначення Книшка Сергія Михайловича, який зареєстрований за адресою: _____________, але згідно з актом про підтвердження місця проживання від 09.04.2024 року фактично проживає за адресою: _______________, опікуном двоюрідного брата дружини Юрійчука Василя Ярославовича, який зареєстрований та проживає за адресою: __________________.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Романа ОСТЯКА.






Міський голова                                                                                Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ







ДОДАТОК

до рішення виконавчого комітету міської ради

від 17.07.2024 № 153

                                                       


ПОДАННЯ

про призначення Книшка Сергія Михайловича опікуном

Юрійчука Василя Ярославовича.


До опікунської ради при виконавчому комітеті міської ради надійшла заява Книшка Сергія Михайловича про направлення до суду подання про призначення його опікуном двоюрідного брата дружини Юрійчука Василя Ярославовича.

Розглянувши на засіданні опікунської ради при виконавчому комітеті міської ради, документи та довідки, надані заявником, встановлено, що Юрійчук Василь Ярославович, 1979 року народження є особою з інвалідністю ІІ групи внаслідок психічного розладу, згідно з висновком ЛКК від 25.06.2024 р. № 350/25 по стану здоров’я потребує постійного стороннього догляду.

Після смерті батьків, Юрійчука Ярослава Івановича та Юрійчук Галини Василівни, догляд за Юрійчуком Василем Ярославовичем здійснювала його рідна тітка Найда Степанія Іванівна, яка на сьогоднішній день по стану здоров’я не може належним чином доглядати за своїм хворим племінником.

Книшко Сергій Михайлович, який зареєстрований за адресою: __________________, але згідно з актом про підтвердження місця проживання від 09.04.2024 року фактично проживає за адресою ______________, постійно піклується про свого родича. Згідно з висновком ЛКК від 24.06.2024р. № 514 по стану здоров’я може здійснювати опікунські функції.

У відповідності до статті 60 Цивільного Кодексу України, суд призначає опікуна за поданням органу опіки та піклування.  

На підставі вищезазначеного, відповідно до вимог ст. 41, 60, 63, ЦК України, виходячи з інтересів Юрійчука Василя Ярославовича, 1979 року народження, враховуючи пропозиції опікунської ради при виконавчому комітеті міської ради, рекомендуємо призначити його опікуном Книшка Сергія Михайловича, 1970 року народження.






Заступник міського голови                                                                                     Роман ОСТЯК

                                         




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.