НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 02 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про продовження терміну перебування малолітньої дитини ..."  № 72 від 26.03.2024р. 
Документ №72 від 26.03.2024р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.03.2024



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 26.03.2024р.  № 72
 

Про продовження терміну перебування малолітньої дитини в сім’ї патронатного вихователя


       

       Враховуючи, те що Коломийським міськрайонним судом Івано-Франківської області за позовом виконавчого комітету Коломийської міської ради, як органу опіки та піклування до __ про позбавлення батьківських прав (справа №, провадження), 26.02.2024 р. прийнято заочне рішення, яке  не набрало законної сили, беручи до уваги рекомендації комісії з питань захисту прав дитини, відповідно до Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 № 893 «Деякі питання здійснення патронату над дитиною» та відповідно до Сімейного кодексу України та  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Продовжити на два місяці термін перебування малолітньої __, 01.11.2022 року народження в сім'ї патронатного вихователя __, яка зареєстрована та фактично проживає в квартирі № 3 по вулиці __  в місті Коломиї Івано-Франківської області (до часу влаштування малолітньої дитини до сімейних форм виховання).

Дитина влаштована в сім’ю патронатного вихователя 21.03.2023 року відповідно до рішення виконавчого комітету Коломийської міської ради від 21.03.2023 № 67 «Про негайне відібрання від матері малолітньої дитини та влаштування її в сім’ю патронатного вихователя».

2. Службі у справах дітей міської ради (Галина МИСЛИВЧУК) здійснювати контроль за виконанням договору про патронат над дитиною, умовами утримання та виховання малолітньої дитини, забезпечити  право дитини на сімейні форми виховання.

3. Комунальному некомерційному підприємству Коломийської міської ради «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (Марія БУРТИК) здійснити заходи з забезпечення надання дитині у разі потреби стаціонарної та амбулаторної медичної допомоги.

4. Управлінню соціальної політики міської ради (Віталій ЯВОРСЬКИЙ) здійснювати у встановленому законодавством порядку нарахування та виплату соціальної допомоги на утримання дитини та грошового забезпечення патронатного вихователя.

5. Патронатному вихователю (Ольга ГАЄВСЬКА) належним чином виконувати умови договору та сприяти у встановленні контакту з малолітньою __ 01.11.2022 року народження потенційним усиновлювачам, опікунам, прийомних батькам.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Миколу АНДРУСЯКА.




Міський голова                                                                          Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.