НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 20 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв для ви..."  № 3 від 30.01.2024р. 
Документ №3 від 30.01.2024р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.02.2024



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 30.01.2024р.  № 3
 



Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв для виконавчих органів Коломийської міської ради та підпорядкованих їм закладів бюджетної сфери на 2024 рік


Керуючись ст. 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 51 Бюджетного кодексу України, Законом України "Про енергозбереження" та враховуючи фактичне використання енергоносіїв у 2022-2023 роках виконавчими органами міської ради та бюджетними закладами, що фінансуються з міського бюджету Коломийської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:

1. Встановити на 2024 рік виконавчим органам міської ради (далі - виконавчі органи) та підпорядкованим їм закладам, що фінансуються з міського бюджету Коломийської міської територіальної громади (далі – заклади), ліміти споживання енергоносіїв (далі – ліміти) згідно з додатком 1.

Ліміти встановлюються безпосередньо для забезпечення діяльності виконавчих органів та бюджетних закладів і не регламентують обсягів споживання розміщених на їх території орендарів чи інших споживачів.

2. Керівникам структурних підрозділів міської ради (Марія КОЗЛОВСЬКА, Мар’яна КОДІНА, Віталій ЯВОРСЬКИЙ, Андрій РАДОВЕЦЬ, Володимир КОЛЕСНИК, Ігор КОБА), в термін до 01.02.2024р.:

2.1. На основі встановлених лімітів розробити і відповідними наказами довести до підпорядкованих їм закладів і установ (у разі їх наявності) квартальні та місячні обсяги споживання енергоносіїв. Копії наказів подати в управління економіки міської ради.

2.2. Подати в управління економіки міської ради списки призначених наказами відповідальних за ефективне використання енергоносіїв у виконавчих органах і кожному закладі із зазначенням контактних телефонів.

3. Відповідальним особам виконавчих органів щомісячно, до 10 числа місяця, наступного за звітним, надавати електронною поштою в управління економіки міської ради звіт про фактичне використання енергоносіїв у натуральних та грошових показниках згідно з таблиці 1 додатку 2, а також щоквартально електронною поштою - аналіз дотримання лімітів за формою згідно з  таблиці 2 додатку 2. У разі понадлімітного споживання до звітів додавати пояснюючу записку.

4. Керівникам структурних підрозділів міської ради (Марія КОЗЛОВСЬКА, Мар’яна КОДІНА, Віталій ЯВОРСЬКИЙ, Андрій РАДОВЕЦЬ, Володимир КОЛЕСНИК, Ігор КОБА) з метою забезпечення функціонування інформаційної системи енергомоніторингу (далі – ІСЕ) забезпечити щоденно внесення відповідальними особами підпорядкованих закладів даних про споживання енергоносіїв закладами в базу даних ІСЕ.

5. Персональну відповідальність за дотриманням виконавчими органами та бюджетними закладами встановлених лімітів несуть їх керівники. Оплата понадлімітного споживання енергоносіїв здійснюється за рахунок власних надходжень бюджетних закладів та установ.

6. Управлінню економіки міської ради (Інна ТКАЧУК):

6.1. Забезпечити постійний моніторинг споживання енергоносіїв закладами і установами бюджетної сфери.

6.2. Контролювати дотримання бюджетними закладами доведених лімітів та внесення ними інформації про споживання енергоносіїв у базу даних ІСЕ.

6.3. Забезпечити моніторинг впровадження енергоощадних заходів у бюджетних закладах Коломийської міської територіальної громади.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Романа ОСТЯКА.



Міський голова                                                                                Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.