НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 27 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про проведення заходів з мобілізації людських і транспо..."  № 495-р від 25.12.2023р. 
Документ №495-р від 25.12.2023р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про проведення з 08.02.2024 до 29.02.2024 заходів з мобілізації людських і транспортних
Розпорядження міського голови  №28-р від 08.02.2024р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.12.2023



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 25.12.2023р.  № 495-р
 

УКРАЇНА

місто Коломия Івано-Франківської області

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

міського голови


від 25.12.2023

м. Коломия

                № 495-р


Про проведення заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Коломийської міської територіальної громади


       На виконання Законів України «Про оборону України», «Про правовий режим воєнного стану», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», «Про військовий обов’язок і військову службу», указів Президента України  «Про продовження строку дії військового стану в Україні» та «Про продовження строку проведення загальної мобілізації», затверджених Законами України від 08.11.2023 року №3429-ІX «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження дії строку проведення загальної мобілізації»», постанов Кабінету Міністрів від 30.12.2022 року № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів» від 23.02.2023 року №154 «Про затвердження Положення про територіальні центри комплектування та соціальної підтримки», розпорядження Коломийської районної військової адміністрації від 14.12.2023 року №12/дск, «Про проведення заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Коломийського району», рішення виконавчого комітету Коломийської міської ради від 23.08.2023 року №221 «Про створення постійних комісій з питань оповіщення громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації», з метою доукомплектування Збройних Сил України та інших військових формувань мобілізаційними ресурсами на території Коломийської міської територіальної громади, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


  1. Постійним комісіям з питань оповіщення громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації:

1.1.Забезпечити проведення заходів з мобілізації відповідно до обсягів призову мобілізаційних людських ресурсів для Коломийської міської територіальної громади.

1.2. Здійснювати оповіщення на вимогу РТЦК та СП військово зобов’язаних та резервістів про їх виклик до РТЦК та СП і забезпечувати їх своєчасне прибуття.

1.3. Сприяти РТЦК та СП в доставці осіб, призваних на військову службу під час мобілізації і в особливий період, до визначених РТЦК та СП місць (пунктів) збору, дислокації військових частин.

1.4. Забезпечити виявлення призовників, військовозобов’язаних та резервістів, які проживають на території Коломийської міської територіальної громади, проте не перебувають на військовому обліку та інформування РТЦК та СП.

1.5. Здійснювати інформування РТЦК та СП про посадових осіб підприємств, установ та організацій, які порушують вимоги Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року №1487, а також про громадян, які порушують правила військового обліку, для притягнення винних до  відповідальності згідно із законом.

1.6. Щотижнево письмово інформувати відділ з питань цивільного захисту міської ради про хід виконання заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Коломийської міської територіальної громади, згідно з додатком.

2. Відділу з питань цивільного захисту міської ради (Ярослав САВЧУК) щотижнево письмово інформувати Коломийську районну військову адміністрацію про хід виконання заходів з поставки мобілізаційних ресурсів, вирішення проблемних питань.

3. Координацію роботи та узагальнення інформацій щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – відділ з питань цивільного захисту (Ярослав САВЧУК).

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Романа ОСТЯКА.






Міський голова                                                Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ


Додаток

до розпорядження міського голови

від 25.12.2023 № 495-р


ЗВІТ

Про проведення заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів

на території Коломийської міської територіальної громади


з/п

Назва

населеного пункту

Кількість груп з оповіщення, осіб

Оповіщено

військово-зобов’язаних шляхом вручення повісток

Призвано військовозобов’язаних на військову службу (ПІБ)

Встановлено осіб, які ухиляються від призову під час загальної мобілізації (складено актів, ПІБ)

Доставлено в РТЦК та СП осіб, які ухиляються від призову під час загальної мобілізації  (ПІБ)

Вилучено техніки національної економіки

Примітка





































Всього








Всього з 16.12.2023













Керуючий справами виконавчого комітету міської ради                Микола АНДРУСЯК



2011-2024 © Всі права застережено.