НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 02 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про надання дозволу на виготовлення технічної документа..."  № 3223-49/2023-49 від 16.11.2023р. 
Документ №3223-49/2023 від 16.11.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.11.2023



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(49  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 16.11.2023р.  № 3223-49/2023-49
 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масивів земель сільськогосподарського призначення


Розглянувши звернення представників ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРИНИЧКА КОРОЛІВСЬКА», СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОРНИЧ», пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, відповідно до ст. 12, 37-1, 79-1, 93  Земельного кодексу України, ст. 35, 57 Закону України «Про землеустрій», Порядку проведення інвентаризації земель, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2019 № 476, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", розпорядженням Кабінету Міністрів України №714-р від 12.06.2020р. "Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Івано-Франківської області", з метою регулювання земельних відносин та раціональної організації території масивів земель сільськогосподарського призначення, виявлення земель, що не використовуються чи використовуються нераціонально, формування земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими дорогами,  міська рада


в и р і ш и л а :


1. Надати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРИНИЧКА КОРОЛІВСЬКА» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масиву земель сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 49 га (урочище За Грунтом) в межах Королівського старостинського округу Коломийської міської територіальної  громади.

1.1. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРИНИЧКА КОРОЛІВСЬКА» після внесення відомостей до Державного земельного кадастру про сформовані земельні ділянки подати розроблену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації масивів земель сільськогосподарського призначення до Коломийської міської ради для розгляду та затвердження в установленому законом порядку.

2. Надати СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОРНИЧ» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації:

- масиву земель сільськогосподарського призначення  № I орієнтовною площею 31,2 га в межах Корницького старостинського округу Коломийської міської територіальної  громади;

- масиву земель сільськогосподарського призначення  № II орієнтовною площею 5,5 га в межах Корницького старостинського округу Коломийської міської територіальної  громади;

- масиву сільськогосподарського призначення   № III орієнтовною площею 45,3 га  в межах Корницького старостинського округу Коломийської міської територіальної  громади.

2.1. СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОРНИЧ»  після внесення відомостей до Державного земельного кадастру про сформовані земельні ділянки подати розроблену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації масивів земель сільськогосподарського призначення до Коломийської міської ради для розгляду та затвердження в установленому законом порядку.

3. Організацію виконання цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Миколу АНДРУСЯКА.

4. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин (Євгеній ЗАГРАНОВСЬКИЙ).




Міський голова                                                                                 Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.