НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 27 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про проведення громадських слухань..."  № 415-р від 08.11.2023р. 
Документ №415-р від 08.11.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.11.2023



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 08.11.2023р.  № 415-р
 

Про проведення громадських слухань


       Розглянувши лист управління містобудування міської ради від 07.11.2023р. №80/02.3-17, у зв’язку зі зверненням громадян, на виконання норм Закону України «Про засудження та заборони пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», відповідно до ч.5 ст.3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та п.4, п.5 Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №989 від 24.10.2012р., керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


       1. Провести 08 січня 2024 року о 14:00 год. у Коломийській філармонії імені Олександра Козаренка громадські слухання щодо перейменування об’єктів топоніміки на території Коломийської міської територіальної громади, які підпадають під дію Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та носять характер русифікації чи колонізації.

       2. Призначити відповідальним за проведення громадських слухань заступника міського голови Романа ОСТЯКА.

       3. Довести до відома населення Коломийської міської територіальної громади інформацію, що пропозиції (зауваження) стосовно перейменування об’єктів топоніміки на території Коломийської міської територіальної громади подаються у письмовій чи усній формі до управління містобудування міської ради до 08 грудня 2023 року за адресою вул. Грушевського, 1, м. Коломия, телефон 2-48-61.

       4. Управлінню комунікації та інформаційних технологій міської ради (Любомир ЗУБИК) оприлюднити оголошення про громадські слухання на офіційному вебсайті міської ради.

       5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Романа ОСТЯКА.



Міський голова                                                                              Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.