НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 27 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про скликання сорок дев"ятої сесії Коломийської міської..."  № 402-р від 30.10.2023р. 
Документ №402-р від 30.10.2023р. Внесено зміни
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про внесення змін до розпорядження міського голови від 30.10.2023 №402-р "Про скликання сорок дев"ятої міської ради восьмого демократичного скликання"
Розпорядження міського голови  №411-р від 07.11.2023р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.11.2023



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 30.10.2023р.  № 402-р
 



Про скликання сорок дев’ятої сесії Коломийської міської ради восьмого демократичного скликання


Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати сорок дев’яту сесію Коломийської міської ради восьмого демократичного скликання 09 листопада 2023 року о 10:00 год. в залі засідань міської ради з таким основним порядком денним:


1. Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Коломиї».

2. Про внесення змін до складу комісії з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Коломиї».

3. Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування Коломийської міської територіальної громади на 2023-2027 роки.

4. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Коломийська центральна районна лікарня» Коломийської міської ради на 2023 рік.

5. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Коломийська центральна районна лікарня» Коломийської міської ради за 3 квартал 2023 року.

6. Про надання згоди комунальному некомерційному підприємству «Коломийська центральна районна лікарня» Коломийської міської ради на списання з балансу основних засобів та матеріальних цінностей.

7. Про внесення змін до цільової програми «Сприяння закладу медицини вторинного рівня в Коломийській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки».

8. Про внесення змін до Програми «Підтримка самозабезпечення Коломийської міської територіальної громади харчовими продуктами «Сади Перемоги» на 2022-2024 роки».

9. Про внесення змін до «Програми економічного та соціального розвитку Коломийської міської територіальної громади на 2023-2024 роки».

10. Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу стартапів та бізнес-ідей у Коломийській міській територіальній громаді.

11. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2021 р. №1657-25/2021 «Про встановлення вартості харчування учнів в закладах дошкільної та загальної середньої освіти та розміру плати за перебування дітей у закладах дошкільної освіти Коломийської територіальної громади».

12. Про затвердження Статуту Коломийського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 9 «Веселка» Коломийської міської ради Івано-Франківської області в новій редакції.

13. Про затвердження Статуту Коломийського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 11 «Сонечко» Коломийської міської ради Івано-Франківської області в новій редакції.

14. Про затвердження Програми «Розвиток фізичної культури та спорту в Коломийській міській територіальній громаді на 2024–2027 роки».

15. Про внесення змін до програми «Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та військової частини А4267 на 2023 рік».

16. Про внесення змін до програми «Сприяння розвитку та зміцнення матеріальної бази військових частин на період 2022-2023 років».

17. Про внесення змін до програми «Удосконалення роботи служби превентивної поліції, покращення її матеріально-технічного забезпечення та підняття іміджу служби на 2021-2025 роки».

18. Про внесення змін до "Комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Коломийської територіальної громади на 2021-2025 роки".

19. Про внесення змін до програми «Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та Івано-Франківської квартирно-експлуатаційної частини району на 2022-2024 роки».

20. Про внесення змін до програми «Реалізація державної політики з питань дітей та їх соціального захисту на 2020 – 2024 роки».

21. Про визначення Переліку адміністративних послуг, які надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг» Коломийської міської ради у новій редакції.

22. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Коломияводоканал» на 2024 рік.

23. Про надання згоди на включення об’єктів до Переліку першого типу.

24. Про виконання бюджету Коломийської міської територіальної громади за 9-ть місяців 2023 року (0953000000) код бюджету.

25. Про уточнення бюджету Коломийської міської територіальної громади на 2023 рік (09530000000) код бюджету


Земельні питання

1. Про надання в оренду земельних ділянок.

2. Про надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду.

3. Про затвердження протоколу засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування.

4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

5. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

7. Про землекористування на вулиці Андрія Сахарова, 3.

8. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

9. Про поновлення договору оренди землі.

10. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

11. Про поділ земельної ділянки на вулиці Гетьмана Івана Мазепи, 210 б.

12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

15. Про зміну землекористування на вулиці Едельвейсів, 30.

16. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

17. Про підготовку земельної ділянки по вулиці Симона Петлюри, 94-а, для продажу на земельних торгах.

18. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в селі Іванівці.

19. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в селі Іванівці.

20. Про надання земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в селі Шепарівці.

21. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж землекористування в натурі (на місцевості).

23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

24. Про надання земельної ділянки у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Іванівці.

25. Про землекористування на вулиці Гетьмана Івана Мазепи.

26. Про надання земельної ділянки в оренду.

27. Про землекористування на вулиці Івана Карпенка-Карого.

28. Про поділ земельної ділянки в місті Коломиї на вулиці Василя Атаманюка, 86.

29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масивів земель сільськогосподарського призначення.

30. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

31. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

32. Про надання земельної ділянки в оренду.

33. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

34. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

35. Про продаж на земельних торгах у формі електронного аукціону права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

36. Про внесення змін у рішення Коломийської міської ради.

37. Про землекористування в місті Коломиї на вулиці Замковій, 28а.

38. Про надання земельної ділянки в постійне користування.

39. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

40. Про надання земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

41. Про зміну цільового призначення земельної ділянки в селі Шепарівці.

42. Про надання земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

43. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

44. Про землекористування на вулиці Миколи Костомарова.

45. Про землекористування на вулиці Ф. Горбаша, 12.

46. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в селі Раківчик.

47. Про надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в селі Раківчик.

48. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

49. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

50. Про продаж на земельних торгах у формі електронного аукціону права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

51. Про продаж на земельних торгах у формі електронного аукціону права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

52. Про продаж на земельних торгах у формі електронного аукціону права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

53. Про продаж на земельних торгах у формі електронного аукціону права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

54. Про поділ земельної ділянки на вулиці Андрія Чайковського, 7.

55. Про поновлення договору оренди землі.



Міський голова                                                                           Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.