НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 27 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про проведення службового розслідування щодо директора..."  № 379-р від 18.10.2023р. 
Документ №379-р від 18.10.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.10.2023



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 18.10.2023р.  № 379-р
 

Про проведення службового розслідування щодо директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» міської ради Людмили МИХАЙЛОВОЇ та утворення комісії для проведення розслідування



Відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", постанови Кабінету Міністрів України від 13.06.2000 № 950 «Про затвердження Порядку проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та осіб, які для цілей Закону України «Про запобігання корупції» прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування» (зі змінами), враховуючи лист Коломийської окружної прокуратури від 05.10.2023 № 09.53-57-2441ВИХ-23 та копію постанови Коломийського міськрайонного суду від 30.08.2023 у справі № 346/1828/23:

1. Провести службове розслідування щодо директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» міської ради Людмили МИХАЙЛОВОЇ.

2. Визначити предметом службового розслідування виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню правопорушення, пов’язаного з корупцією директором комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» міської ради Людмилою МИХАЙЛОВОЮ.

3. Утворити комісію з проведення службового розслідування у складі:


Голова комісії:



КАЧАНСЬКИЙ

Михайло Юрійович

-

заступник міського голови

Секретар комісії:

-


КОЗЛОВСЬКА

Марія Василівна


заступник начальника управління освіти міської ради, секретар комісії

Члени комісії:



ЖОЛОБ

Ірина Любомирівна


-



начальник управління персоналом та діловодства міської ради


МАКСИМ’ЮК

Владислава Ярославівна

-

заступник начальника юридичного відділу міської ради

СЕНЮК

Світлана Михайлівна

-

начальник відділу соціально-економічного розвитку управління економіки міської ради, уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції


4. Службове розслідування провести з 23 по 27 жовтня 2023 року з можливістю подальшого продовження строку в межах передбачених пунктом 3 Порядку проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та осіб, які для цілей Закону України «Про запобігання корупції» прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2000 № 950 «Про затвердження Порядку проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та осіб, які для цілей Закону України «Про запобігання корупції» прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування».


5. Членам комісії з проведення службового розслідування у разі виникнення в них реального чи потенційного конфлікту інтересів письмово повідомити про це.


6. За результатами службового розслідування скласти акт службового розслідування, ознайомити з ним директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» міської ради Людмилу МИХАЙЛОВУ та подати його на розгляд міському голові до 31 жовтня 2023 року.


7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.





Міський голова                                                                               Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ







2011-2024 © Всі права застережено.