НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 05 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про хід виконання заходів по підготовці комунального го..."  № 293 від 10.10.2023р. 
Документ №293 від 10.10.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.10.2023



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 10.10.2023р.  № 293
 


Про хід виконання заходів по підготовці комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років


Заслухавши інформацію управління комунального господарства міської ради про хід виконання заходів по підготовці закладів міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 19.06.2023 року № 181 «Про підготовку об`єктів комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років», для організації своєчасного початку опалювального сезону, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

вирішив:

 

  1. Інформацію про хід виконання заходів по підготовці міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років взяти до відома (додається).
  2. До початку опалювального періоду 2023-2024 років керівникам комунальних підприємств, міських організацій та установ забезпечити виконання заходів по підготовці міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, затверджених рішенням виконавчого комітету 19.06.2023 року № 181 «Про підготовку об`єктів комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років».
  3. Покласти персональну відповідальність на керівників установ та організацій за своєчасний початок та стале проходження опалювального періоду, безперебійну подачу теплоносіїв на об’єкти соціальної сфери, в бюджетні установи та організації.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Зоряну МИХАЛУШКО.



Міський голова                                                                              Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконавчого

комітету міської ради

від 10.10.2023 р. № 293


Інформація

про хід виконання заходів з підготовки закладів комунального

господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років


Станом на 10 жовтня 2023 року на виконання заходів з підготовки комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2022?2023 років, затверджених рішенням виконавчого комітету від 19.06.2023 року № 181  «Про підготовку об’єктів комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років» установи, організації та підприємства, які належать до Коломийської міської територіальної громади здійснювали підготовку до осінньо-зимового періоду, а саме:

Комунальним підприємством «Коломияводоканал» для безперебійного проходження осінньо-зимового періоду 2023-2024рр. проведено роботи у відповідності плану заходів затверджених рішенням виконавчого комітету Коломийської міської ради.

Забезпечено належну роботу всіх структурних підрозділів та виробничих одиниць підприємства, а саме водозабірних споруд та насосної станції І-го підйому (НС-1), насосної станції другого підйому (НС-2), 18 водопровідних підкачувальних станцій, 4-ьох каналізаційних насосних станції,  підготовлено до належної роботи 112,7 км водопровідних мереж; 108,9 км каналізаційних мереж та каналізаційні очисні споруди, рухомий склад автотранспортного-парку, закуплено необхідну кількість паливної деревини та знезаражуючих речовин.

Крім того, проведено наступні заходи:

  • очистку інфільтраційного басейну №2, с. Княждвір;
  • очистка резервуарів чистої води, ремонт та заміна запірної арматури, с.

Шепарівці;

  • ремонт трубопроводів камери управління балочного переходу, с. Шепарівці;
  • ремонт підкачувальних насосних станцій м. Коломия;
  • ремонт приміщення каналізаційної насосної станції, р-н Леонтовича;
  • ремонт приміщення лабораторно-виробничого корпусу, с. Корнич;
  • капітальний ремонт та реконструкцію водопровідних мереж, 1,1 км на суму

2 100,0 тис. грн.;

  • капітальний ремонт та реконструкцію каналізаційних мереж, 3,04 км на суму

9 350,0 тис. грн.;

  • закупівля паливної деревини 141 м.куб, на суму 302 тис.грн.;
  • проведено очистку мулової карти №2 каналізаційно-очисних споруд с.

Корнич;

Для підготовки об’єктів теплопостачання до роботи в осінньо-зимовому періоді 2023-2024 років комунальним підприємством «Коломиятеплосервіс» із запланованих дев’ятнадцяти  пунктів сім пунктів заходів виконано повністю.

Ще12 пунктів на даний час виконуються. Проектна документація на нове будівництво наступних об’єктів перебуває на стадії завершення: «Нове будівництво транспортабельної модульної котельні на вул. Чайковського, 22 у м. Коломия Івано-Франківської області» та придбано транспортабельну котельню «TRANSEXPRESS-450», «Нове будівництво транспортабельної модульної котельні на вул. Маковея, 16а у м. Коломия Івано-Франківської області» виконаний частково. Придбано транспортабельну котельню «TRANSEXPRESS-450», «Реконструкція котельні по вул. Леонтовича, 14а в м. Коломия Івано-Франківської області».

       Виготовлено проектну документацію на реконструкцію котельні та оголошено торги для визначення виконавця робіт на об’єкт «Реконструкція котельні закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №2 «Дударик» на вул. Сніжна, 11в, м. Коломия Івано-Франківської області».

Виготовлено проектну документацію та будівельно-монтажні роботи перебувають на стадії завершення на об’єкті «Реконструкція котельні по вул. Лисенка, 28 в м. Коломия Івано-Франківської області» та «Капітальний ремонт котельні на вул. Лисенка 28 в м. Коломия Івано-Франківської області».

Виготовлено проектну документацію на об’єкт «Капітальний ремонт зовнішніх мереж теплопостачання на ЗДО №19 «Ромашка» та дитячої музичної школи № 2 ім. Галини Грабець на вул. Чайковського в м. Коломия, Івано-Франківської області» та  «Реконструкція ділянки тепломережі від котельні до малого групового будинку на вул. Маковея у м. Коломия Івано-Франківської області».

Перебувають на стадії завершення роботи по «Капітальному ремонту побутових приміщень адміністративного корпусу з облаштуванням диспетчерського пункту на пл. Привокзальна,15 в м. Коломия Івано-Франківської області», «Капітальному ремонту системи опалення будівлі ЗДО №19 "Ромашка" на вул. Чайковського, 20 у  м. Коломиї»

Проектну документацію на «Капітальний ремонт системи опалення будівлі ЗДО №21 "Пролісок" на вул. Леонтовича, 12 у м. Коломиї Івано-Франківської області» рішенням виконавчого комітету передано Управлінню освіти.

«Будівництво ангара для зберігання деревини на території котельні по вул. Леонтовича» не виконано.

       Для належної підготовки закладів освіти, відповідно до заходів затверджених рішенням виконавчого комітету Коломийської міської ради від 19.06.2023 року № 181 виконано:

  • поточний ремонт приміщення (заміна вікон, дверей) заходи з енергозбереження Коломийського ліцею №4 ім. С. Лисенка за адресою вул. Марії Заньковецької, 11 – тендер проведено, роботи будуть закінчені до 15 грудня 2023 року;
  • поточний ремонт покрівлі Коломийського ліцею №1 ім. В. Стефаника за адресою вул. Адама Міцкевича, 3 роботи виконано на 95%, планується закінчити до 1 листопада 2023 р.;
  • поточний ремонт приміщення (заміна вікон, дверей) заходи з енергозбереження Коломийського ліцею №1 ім. В. Стефаника за адресою вул. Адама Міцкевича, 3, виконано робіт з заміни вікон 20%, роботи продовжуються, планується закінчити роботи до  31.12.2023р.
  • додатково проводиться поточний ремонт системи опалення Корницької філії Коломийського ліцею №1 ім. В. Стефаника;
  • закінчено у червні 2023р. поточний ремонт водовідведення  у Коломийському ліцеї №5, Раківчицька філія за адресою с. Раківчик, вул. Височана, 2  на загальну суму 1278,00;
  • триває поточний ремонт даху  Коломийського ліцею №5 ім. Т.Г.Шевченка за адресою вул. Грушевського, 64 на загальну суму 8013,89 грн. На даний час здійснено 90% робіт, згідно договору роботи будуть завершені до 01.11. 2023р.;
  • тривають роботи з капітального ремонту приміщення плавального басейну  на об’єкті Коломийської філії №6 ім. Тараса Сенюка Коломийського ліцею №9 за адресою вул. Леонтовича, 14 на  загальну суму 1 499,47.  Роботи здійснено на 50 %. Планується закінчення робіт до 31.12.2023р.

У підпорядкуванні управління культури та туризму є:

музей історії міста Коломиї,

КЗ «Коломийська дитяча музична школа №1 ім. А. Кос-Анатольського»,

КЗ «Коломийська музична школа №2 ім.Г.Грабець»,  

КЗ« Коломийська художня школа ім.Я.Пстрака»,

КЗ Палац культури та мистецтв “Народний дім”, з філіями:

    - Народний дім с.Шепарівці;

    - Будинок культури с.Товмачик;

    - Будинок культури с.Саджавка;

    - Будинок культури с.Іванівці;

    - Народний дім  с.Воскресинці;

    - Будинок культури с.Раківчик;

    - Будинок культури с.Королівка;

    - Будинок культури с.Корнич;

    - Будинок культури с.Грушів;

   -  КЗ «Коломийська міська публічна бібліотека»  з філіями:

    - Бібліотека-філія для дітей;

    - Бібліотека-філія для юнацтва;

    - Бібліотека-філія для дорослих.

   

Для належного проходження опалювального періоду 2023-2024рр. проведено такі заходи:

- обстеження димових і вентиляційних каналів та газокористувального обладнання у всіх підпорядкованих установах управління;

-        придбано матеріали та проведено ремонтні роботи господарським способом  у Будинках культури сіл Коломийської територіальної громади;

-        перепідготовку в Івано-Франківському  обласному навчально - курсовому комбінаті осіб відповідальних за технічний стан та безпечну експлуатацію систем газопостачання;

-        придбано та встановлено електрообігрівачів для Бібліотеки-філії для дорослих на бул. Л.Українки, 7;

-        експертні перевірки щодо відповідності обладнання підвищеної небезпеки, вимогам нормативно-правових актів;

-        сервісне (технічне) обслуговування системи газопостачання та  

  газокористування обладнання;

-   розпломбування та пуск газу на об’єктах управління культури  та туризму;

-   експертна перевірка відповідності газосигналізаторів;

-   лабораторні роботи по перевірці контурів заземлення та опору  

  ізоляції в установах культури - 2000,0грн;


Управлінням молоді та спорту Коломийської міської ради проведено перевірку стану газового обладнання, димових і вентиляційних каналів, складено відповідні акти обстеження  по приміщеннях коломийської дитячої юнацької спортивної школи по бул. Л. Українки, 43,  вул. Петлюри, 17Б та Петлюри, 11А.

Комунальним некомерційним підприємством «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради Івано-Франківської області» перевірено систему теплопостачання, проведено заміну 40 м труб гарячого та холодного водопостачання, перевірено систему відведення стічних вод, заготовлено піщану суміш для посипання пішохідних доріжок в період ожеледиці, проведено очистку вентиляційної системи та димоходів.

Комунальним некомерційним підприємством «Коломийський фтизіопульмонологічний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області» перевірено систему теплопостачання приміщення центру, проведено чистку вентиляційних люків та димоходів, проведено перевірку системи пожежогасіння – 85 шт., перевірку стану резервних джерел електропостачання – 7 шт., оформлено паспорти готовності до роботи в опалювальний період – 25 шт., створено резерв палива для резервного джерела живлення, за власні кошти проведено поточний ремонт кабінету УЗД та замінено вікна на енергоберігаючі.

       Комунальним некомерційним підприємством Коломийської міської ради «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» на даний час проведені наступні роботи:

  • господарським способом проведено ремонт приміщень АЗПСМ № 2, АЗПСМ № 3 с. Раківчик, АЗПСМ № 4 с. Товмачик, АЗПСМ № 7, АЗПСМ № 8 с. Саджавка, АЗПСМ № 9 с. Воскресинці;
  • здійснено заміну вікон та дверей на енергозберігаючі в АЗПСМ № 1, АЗПСМ № 2, АЗПСМ № 3 с. Раківчик, АЗПСМ № 4 с. Товмачик, АЗПСМ № 7.
  • встановлено рекуператори в АЗПСМ № 1, АЗПСМ № 4 с. Товмачик, АЗПСМ № 7, АЗПСМ № 9 с. Воскресинці;
  • закуплено електричний котел для АЗПСМ № 3 с. Раківчик, а також обігрівач УФО для АЗПСМ № 9 с. Воскресинці.
  • проведено перевірку електричних схем та електрообладнання всіх структурних підрозділів.

       Опалення адміністративного корпусу установи та амбулаторії ЗП-СМ № 1 по вул. В. Чорновола, 32 та АЗПСМ № 3 с. Раківчик, АЗПСМ № 6 с. Корнич проводиться електрокотлами. Опалення амбулаторій АЗПСМ № 2, АЗПСМ № 4 с. Товмачик, ЗП-СМ № 5 по вул. Привокзальна, 13, ЗП-СМ № 7 по вул. Леонтовича, 26а, АЗПСМ № 8 с. Саджавка, АЗПСМ № 9 с. Воскресинці, фельдшерсько-акушерського пункту с. Іванівці та фельдшерсько-акушерського пункту с. Шепарівці здійснюється за рахунок електроконвекторів.

       Для підтримання роботи електричних приладів, у разі проблем з централізованим постачанням електричної енергії, в установі є в наявності 14 генераторів з бензиновим двигуном. Створено запас пального для роботи кожного генератора.

       Заборгованості за спожиті енергоносії немає.

З метою підготовки дорожньо-мостового господарства до осінньо-зимового періоду на потреби дорожньо-мостового господарства проведено роботи по ремонту асфальтового дорожнього покриття площею 99,291 тис. м2.

       Підготовлено 14 одиниць спеціалізованої техніки, яка при необхідності буде задіяна для утримання вулично-дорожньої мережі Коломийської територіальної громади:

1. МАЗ 551605 самоскид, 20т. з переднім відвалом

2. МАЗ 551605 самоскид, 20т. з переднім відвалом (піскорозкидувач)

3. МАЗ 555102 самоскид, 10т. з переднім відвалом (піскорозкидувач)

4. МАЗ 5551 самоскид, 10т. з переднім відвалом

5. КаМАЗ з переднім відвалом (піскорозкидувач)

6. Трактор ЮМЗ-6КЛ з переднім відвалом (піскорозкидувач)

7. Трактор ЮМЗ-6КЛ з переднім відвалом

8. Трактор МТЗ-80 з переднім відвалом та щіткою

9. Трактор ХТЗ 3510 ПК (тротуарний піскорозкидувач)

10. Міні навантажувач AVANT з переднім відвалом

11. Трактор КАТА КЕ-354 з переднім відвалом та щіткою

12. Трактор КАТА КЕ-354 з переднім відвалом та щіткою

13. Екскаватор JCB

14. Екскаватор JCB

КП «Полігон Екологія» проведено тендер на закупівлю 210т. кам’яної солі, на суму 1196,7 тис. грн. Підготовлено 30 ящиків для соляно-піщаної суміші.


Просимо інформацію про хід виконання заходів по підготовці закладів міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років взяти до відома.




Заступник начальника управління  

комунального господарства                                                                  Уляна ДОЛАВРУК



2011-2024 © Всі права застережено.