НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 20 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про затвердження протоколів засідання комісії по розгля..."  № 3053-47/2023-47 від 21.09.2023р. 
Документ №3053-47/2023 від 21.09.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.09.2023



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(47  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 21.09.2023р.  № 3053-47/2023-47
 

Про затвердження протоколів засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування


Розглянувши пропозиції комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування, відповідно до ст. 12, 158, 159, 161 Земельного кодексу України, Положення про комісію по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування, ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні»  міська рада


вирішила:

1. Затвердити протокол засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування від 29 серпня 2023 року № 1:

1.1. Погодити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІ РАДІ межу земельної ділянки у місті Коломия, на вулиці Гетьмана Івана Мазепи, 4 із цільовим призначенням: для  будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування із суміжними землекористувачами відповідно до розробленого кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.2. Погодити АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»  межу земельної ділянки у місті Коломия, на вулиці Січових Стрільців із цільовим призначенням:  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії із суміжними землекористувачами відповідно до представленого кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.3. Погодити АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»  межу земельної ділянки у місті Коломия, на вулиці Гетьмана Івана Мазепи із цільовим призначенням:  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії із суміжними землекористувачами відповідно до представленого кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.4. Погодити АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»  межу земельної ділянки у місті Коломия, на проспекті Михайла Грушевського із цільовим призначенням:  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії із суміжними землекористувачами відповідно до представленого кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.5. Погодити Шевчук Оксані Олегівні межу земельної ділянки у місті Коломия, на  вулиці Михайла Старицького, 16 із цільовим призначенням:  для індивідуального садівництва із суміжними землекористувачами відповідно до представленого кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.6. Погодити Федик Марії  Миколаївні межу земельної ділянки у селі Шепарівці,  на вулиці Здоров’я, 5 із цільовим призначенням:  для індивідуального садівництва із суміжними землекористувачами відповідно до представленого кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.7. Погодити ОСББ «МОЦАРТА 85» межу земельної ділянки у місті Коломия, на вулиці Моцарта, 85 із цільовим призначенням:  для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку із суміжними землекористувачами відповідно до представленого кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2. Затвердити протокол засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування від 29 серпня 2023 року № 2:

2.1. Погодити Бараніченку Ігорю Борисовичу межу земельної ділянки у місті Коломия, на  вулиці Василя Атаманюка, 94А із цільовим призначенням:  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до представленого кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2.2. Погодити Білоус Мар’яні Василівні межу земельної ділянки у селі Саджавка, на вулиці Стуса, 6 із цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до представленого кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2.3. Погодити Мельник Ганні Йосипівні межу земельної ділянки у селі Саджавка, на вулиці Стуса, 1 із цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до представленого кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2.4. Погодити Бойко Ірині Богданівні межу земельної ділянки у селі Шепарівці, садівниче товариство «Затишок» із цільовим призначенням:  для індивідуального садівництва із суміжними землекористувачами відповідно до представленого кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

3. Зацікавленим сторонам земельного спору та компетентним органам враховувати п. 1., та п. 2.  цього рішення при погоджені кадастрових планів та землевпорядної документації.

4. Організацію виконання цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Миколу АНДРУСЯКА.

5. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин (Євгеній ЗАГРАНОВСЬКИЙ).



Міський голова                                                                                      Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ




2011-2024 © Всі права застережено.