НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 29 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок в..."  № 250 від 19.09.2023р. 
Документ №250 від 19.09.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.09.2023



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 19.09.2023р.  № 250
 

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

       

       Розглянувши заяви та представлені документи громадян, враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, керуючись Порядком надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 р. № 268 (зі змінами), Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради


вирішив:

1. Надати ___, 28.08.2016 року народження (свідоцтво про народження серія ___, видане Глухівським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Сумській області), який взятий на облік внутрішньо переміщеної особи з м. Глухів, Сумської області (довідка від 24.07.2023 року № ___), тимчасово проживає у місті Коломиї по вул. ___, такому, що зазнав психологічного насильства статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

2. Надати ___, 01.01.2019 року народження (свідоцтво про народження серія__, видане Глухівським міськрайонним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Сумській області), яка взята на облік внутрішньо переміщеної особи з м. Глухів, Сумської області (довідка від 24.07.2023 року № __), тимчасово проживає у місті Коломиї по вул. ___, такій, що зазнала психологічного насильства статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

3. Надати ___, 24.02.2014 року народження (свідоцтво про народження серія ___, видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану по місту Глухову реєстраційної служби Глухівського міськрайонного управління юстиції у Сумській області), яка взята на облік внутрішньо переміщеної особи з м. Глухів, Сумської області (довідка від 19.07.2023 року № ___), тимчасово проживає у місті Коломиї по вул. ____, такій, що зазнала психологічного насильства статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

4. Надати ___, 19.10.2022 року народження (свідоцтво про народження серія ___, видане Глухівським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Шосткинському районі Сумської області), який взятий на облік внутрішньо переміщеної особи з м. Глухів, Сумської області (довідка від 19.07.2023 року № ___), тимчасово проживає у місті Коломиї по вул. ___, такому, що зазнав психологічного насильства статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

5. Надати ___, 24.04.2019 року народження (свідоцтво про народження серія ___, видане Енергодарським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області), який взятий на облік внутрішньо переміщеної особи з м. Енергодар, Запорізької області (довідка від 17.02.2023 року № ___), тимчасово проживає у місті Коломиї по вул. ___, такому, що зазнав психологічного насильства статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

6. Службі у справах дітей міської ради (Галині МИСЛИВЧУК) внести інформацію про дітей до банку даних про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, і сім’ї потенційних усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів.




Міський голова                                                                    Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.