НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 28 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про електронний облік робочого часу..."  № 341-р від 18.09.2023р. 
Документ №341-р від 18.09.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.09.2023



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 18.09.2023р.  № 341-р
 


Про електронний облік робочого часу


З метою забезпечення контролю за дотриманням працівниками виконавчих органів міської ради трудової дисципліни, відповідно до ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.57 Кодексу законів про працю України, керуючись п. 2.6, п. 2.14 Колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом Коломийської міської ради на 2021-2025 роки, п. 5.2 Правил внутрішнього трудового розпорядку, затверджених загальними зборами трудового колективу від 04.11.2021 року:


  1. Запровадити з 01.10.2023 року порядок електронного обліку робочого часу для працівників виконавчих органів Коломийської міської ради .
  2. Затвердити правила роботи автоматизованої системи електронного обліку робочого часу для працівників виконавчих органів Коломийської міської ради (додаються).
  3. Управлінню комунікації та інформаційних технологій міської ради (Любомир ЗУБИК):
    1. До 25.09.2023 року провести навчання для керівників структурних підрозділів міської ради (в т. ч. зі статусом юридичної особи) щодо використання системи електронного обліку робочого часу.
    2. До 01.10.2023 року забезпечити інтегрування системи електронного обліку робочого часу в адміністративних приміщеннях міської ради за адресами:
  • пр. М. Грушевського, 1, м. Коломия;
  • пл. Відродження,1, м. Коломия;
  • вул. О. Кобилянської, 8, м. Коломия;
  • пл. Привокзальна, 2а, м. Коломия;
  • пр. В. Чорновола, 55, м. Коломия;
  • вул. Театральна, 27, м. Коломия;
  • вул. Й. Кобринського,10, м. Коломия.
  1. Управлінню персоналом та діловодства міської ради (Ірина ЖОЛОБ):
    1. До 01.10.2023 року забезпечити виготовлення посвідчень- ідентифікаторів для працівників структурних підрозділів міської ради (в т. ч. зі статусом юридичної особи) та організацію їх видачі.
    2. Здійснювати систематичний контроль за дотриманням трудової дисципліни працівниками структурних підрозділів міської ради (в т. ч. зі статусом юридичної особи).
    3. Подавати на розгляд міському голові щотижневий звіт про рівень дотримання трудової дисципліни працівниками Коломийської міської ради та щомісяця службову записку.
  2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради  відповідно до їх функціональних повноважень. 



Міський голова                                                                     Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського голови

від 18.09.2023 р.  № 341-р


Правила роботи

автоматизованої системи електронного обліку робочого часу для працівників виконавчих органів Коломийської міської ради


1. Автоматизована система електронного обліку робочого часу для працівників Коломийської міської ради (далі – Система) запроваджується з метою контролю за дотриманням ними встановленого режиму роботи і є підставою для ведення табеля обліку робочого часу.

2. Облік робочого часу працівників Коломийської міської ради відбувається за допомогою технічних і програмних засобів. Працівник зобов'язаний пройти процедуру реєстрації часу приходу на роботу та виходу з роботи шляхом застосування технічного засобу фіксації робочого часу.

3. Посвідчення-ідентифікатор одночасно виконує функції службового посвідчення працівника Коломийської міської ради. Під час виконання службових обов’язків працівники зобов’язані мати при собі посвідчення-ідентифікатори.

4 Адміністрування Системи здійснює управління комунікації та інформаційних технологій міської ради.

5. Керівник структурного підрозділу міської ради (в т.ч. зі статусом юридичної особи) зобов’язаний:

5.1. Підтримувати актуальний стан Системи: оперативно реагувати на відсутність працівника на робочому місці шляхом зазначення інформації щодо причин його відсутності (відпустка, відрядження, тимчасова непрацездатність, участь у службових перевірках тощо).

5.2. Здійснювати щоденний моніторинг дотримання працівниками структурного підрозділу міської ради трудової дисципліни.

6. Управління персоналом та діловодства міської ради:

6.1. Забезпечує актуалізацію даних особового складу працівників Коломийської міської ради в Системі.

6.2. Видає посвідчення-ідентифікатори працівникам Коломийської міської ради.

6.3. Подає міському голові щотижневий звіт щодо дотримання працівниками виконавчих органів Коломийської міської ради трудової дисципліни та щомісяця до 25 числа – службову записку про рівень дотримання трудової дисципліни.




Начальник управління персоналом

та діловодства міської ради                                                                                     Ірина ЖОЛОБ



2011-2024 © Всі права застережено.