НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Середа, 15 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про звернення Коломийської міської ради до Президента У..."  № 2795-45/2023-45 від 20.06.2023р. 
Документ №2795-45/2023 від 20.06.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.06.2023



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(45  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 20.06.2023р.  № 2795-45/2023-45
 

Про звернення Коломийської міської ради до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука


       Керуючись Конституцією України, статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада


вирішила:


1. Підтримати звернення Коломийської міської ради до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука щодо продовження мораторію на проведення перевірок для малого і середнього бізнесу до кінця війни (текст додається).

2. Рішення та текст звернення міської ради надіслати Президенту України Володимиру Зеленському, голові Верховної Ради України Руслану Стефанчуку та оприлюднити на офіційному сайті міської ради.



Міський голова                                                                                     Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ





Президенту України

Володимиру ЗЕЛЕНСЬКОМУ


Голові Верховної Ради України

Руслану СТЕФАНЧУКУ




ЗВЕРНЕННЯ

щодо продовження мораторію на проведення перевірок для малого і середнього бізнесу до кінця війни


Коломийська міська рада виступає категорично проти повернення перевірок і штрафів для малого і середнього бізнесу під час війни.

Урядовий законопроект №8401, прийнятий 29 травня з мінімальною перевагою лише в 2 голоси у І читанні, - це спроба повернути Україну на шлях вседозволеності перевіряючих органів, нової хвилі корупції і безправ’я підприємців.

Ми маємо захистити малий і середній бізнес, який створює робочі місця, дозволяючи українцям отримувати зарплату, а не соціальну допомогу від держави.

Ми вимагаємо продовжити мораторій на проведення перевірок для малого і середнього бізнесу – як мінімум, до кінця війни.

Ми вимагаємо від держави не застосовувати до приватних підприємців і малих підприємств штрафів за порушення використання реєстраторів розрахункових операцій – як мінімум, до кінця війни.

Ми не забули заяви Данила Гетманцева, який порівнював український бізнес із гускою, яку потрібно «общипувати». І судячи з даного законопроекту, виконавча влада і правляча більшість у Верховній Раді дотримуються схожих підходів до українського бізнесу.

Не заважайте працювати 2 млн. українських підприємців. Не заважайте їм створювати робочі місця і сплачувати зарплати. Тільки це може гарантувати сплату податків і наповнення державного і місцевих бюджетів – але аж ніяк не здирництво і корупція перевіряючих органів.



Депутати Коломийської міської ради VIIІ демократичного скликання

Прийнято на 45 сесії міської ради

VIIІ демократичного скликання

20 червня 2023 року




2011-2024 © Всі права застережено.