НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 16 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про затвердження програми "Фінансової взаємодії Коломий..."  № 2825-45/2023-45 від 20.06.2023р. 
Документ №2825-45/2023 від 20.06.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.06.2023



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(45  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 20.06.2023р.  № 2825-45/2023-45
 

Про затвердження програми «Фінансової взаємодії Коломийської міської ради та  регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС) на 2023 рік»

Розглянувши лист регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС) від 20.03.2023 року №31/9/1454-2023, від 22.05.2023 року №31/9/2428-2023, від 30.05.2023 року № 31/9/2568-2023, з метою реалізації державної політики у сфері надання адміністративних послуг, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



вирішила:


1. Затвердити програму «Фінансової взаємодії Коломийської міської ради та  регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС) на 2023 рік» (далі - Програма), (додається).


2. Управлінню фінансів і внутрішнього аудиту міської ради (Ольга ГАВДУНИК) передбачити у бюджеті Коломийської міської територіальної громади можливість фінансування заходів Програми.


3. Координацію роботи та узагальнення інформації про виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – відділ з питань цивільного захисту міської ради (Ярослав САВЧУК).


4. Організацію виконання рішення покласти на заступника міського голови Романа ОСТЯКА.


       5. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань бюджету, інвестицій, соціально-економічного розвитку та зовнішньоекономічних відносин (Ігор КОСТЮК).



Міський  голова                                                                      Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ





Програма

«Фінансової взаємодії Коломийської міської ради та регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС)

на 2023 рік"


Замовник програми:

Начальник РСЦ ГСЦ МВС в Івано-Франківській області

(філія ГСЦ МВС)





__________





Олег ШПЕК




Керівник програми:

Заступник міського голови








ПОГОДЖЕНО:





_________





Роман ОСТЯК


Управління фінансів і внутрішнього аудиту

міської ради


__________


Ольга ГАВДУНИК



Юридичний відділ

міської ради


__________


Владислава МАКСИМ?ЮК


Управління економіки

міської ради


__________


Інна ТКАЧУК


Голова постійної комісії з питань бюджету, інвестицій, соціально-економічного розвитку та зовнішньоекономічних відносин





__________





Ігор КОСТЮК






ПАСПОРТ

міської програми

"Фінансової взаємодії Коломийської міської радим та

регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС) на 2023 рік"

  1. Ініціатор розроблення програми (замовник): регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС).
  1. Розробник програми: відділ з питань цивільного захисту міської ради.
  2. Термін реалізації програми:         2023 рік
  3. Етапи фінансування програми:   2023 рік
  4. Обсяги фінансування програми (тис. грн.): 800,0.

Роки

Обсяги фінансування, тис. грн..

Всього

В т.ч. за джерелами фінансування

Державний бюджет

Обласний бюджет

Міський бюджет

Інші джерела

2023

800,0

-

-

800,0

-

Всього

800,0

-

-

800,0

-


6.Очікуваними результатами виконання програми є реалізація державної політики у сфері надання адміністративних послуг, а саме – забезпечення високої якості та доступності адміністративних послуг відповідно до нового європейського формату, зміцнення суспільної довіри населення до органів місцевого самоврядування, поліпшення якості обслуговування, створенні комфортних умов для працівників центру та одержувачів послуг, закупівля транспортного засобу, який буде задіяний у прийнятті практичних іспитів з знання правил дорожнього руху та наявності практичних навиків практичного керування транспортними засобами.


7. Термін проведення звітності: щоквартально до 10 числа місяця наступного за звітним кварталом.




Замовник програми:

Начальник РСЦ ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС)




Олег ШПЕК




____________


Відповідальний виконавець:

Начальник РСЦ ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС)





Олег ШПЕК





____________


Керівник програми:

Заступник міського голови



             Роман ОСТЯК



___________





І. Загальні положення

Дана Програма розроблена для підтримки регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС), (далі – сервісний центр МВС).

Сервісний центр МВС забезпечує надання платних і безоплатних послуг, віднесених до компетенції Міністерства внутрішніх справ України, а також бере безпосередню участь у реалізації державної політики у сфері надання адміністративних послуг.

Серед основних функцій та послуг сервісних центрів МВС – видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача та зберігання номерних знаків.

Програмою передбачається створення відповідних умов для реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг через сервісний центр МВС. Належне матеріально технічне забезпечення сервісних центрів МВС – це високий рівень надання сервісних послуг громадянам Коломийської міської територіальної громади.


ІІ. Обґрунтування доцільності розроблення програми

Метою Програми є забезпечення належних умов сервісному центру МВС у досягненні принципів:

  • законності та юридичної визначеності;
  • стабільності;
  • рівності перед законом;
  • відкритості та прозорості;
  • оперативності та своєчасності;
  • доступності інформації про надання адміністративних послуг;
  • раціональної мінімізації кількості документів та процедурних дій, що вимагаються для отримання адміністративних послуг;
  • неупередженості та справедливості;
  • доступності та зручності для суб’єктів звернень. 


ІІІ. Завдання  програми

Основними завданнями Програми є підтримка Сервісного центру МВС у:

  1. проведенні роботи з надання платних і безоплатних адміністративних послуг;
  2. здійсненні в установленому порядку державного обліку зареєстрованих транспортних засобів (далі – ТЗ) юридичних та фізичних осіб – власників ТЗ і формування Єдиного державного реєстру МВС;
  3. прийманні іспитів на право керування ТЗ всіх категорій, видача та обмін національного і міжнародного посвідчення водія на право керування ТЗ відповідної категорії та внесення інформації до Єдиного державного реєстру МВС;
  4. зберіганні посвідчень водія на право керування ТЗ у разі позбавлення особи права на керування ТЗ, а також копій документів про позбавлення спеціального права;
  5. забезпеченні повернення посвідчення водія на право керування ТЗ після закінчення строку позбавлення спеціального права та успішного складання іспитів;
  6. здійсненні обліку закладів, які здійснюють підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв ТЗ та контроль за їх діяльністю;
  7. визначенні стану матеріально-технічної бази закладів, що проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв ТЗ;
  8. підвищенні якості послуг, що надаються територіальними сервісними центрами МВС;
  9. здійсненні заходів щодо належної діяльності мобільної пересувної групи з надання послуг, віднесених до компетенції територіальних сервісних центрів МВС;

ІV. Шляхи і способи виконання програми

Враховуючи реальні можливості фінансування з бюджету Коломийської міської територіальної громади, затвердження даної Програми дасть змогу регіональному сервісному центру ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС) покращити матеріально-технічне забезпечення територіального сервісного центру МВС № 2643 (на правах відділу,                  м. Коломия), який здійснює діяльність в Коломийській міській територіальній громаді.

А також, сприятиме створенню належних умов для роботи, виконання завдань за призначенням.

V. Термін виконання програми

Міська програма "Фінансової взаємодії Коломийської міської ради та регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС) на 2023 рік" розраховано на бюджетний період 2023 року.

VI. Обсяги та джерела фінансування програми

Реалізація заходів Програми протягом 2023 року здійснюватиметься за рахунок перерахування коштів бюджету Коломийської міської територіальної громади до державного бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів.

При цьому, отримувачем трансферту з бюджету Коломийської міської територіальної громади буде регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС).

VII. Очікувані результати від реалізації програми

Виконання міської програми " Фінансової взаємодії Коломийської міської ради та регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС) на 2023 рік " дасть можливість покращити якість та доступності адміністративних послуг відповідно до нового європейського формату, зміцнити суспільну довіру населення до органів місцевого самоврядування, поліпшити якість обслуговування, створити комфортні умови для працівників центру та одержувачів послуг, здійснити придбання транспортного засобу, який буде задіяний у прийнятті практичних іспитів з знання правил дорожнього руху та наявності практичних навиків практичного керування транспортними засобами.


Додаток

до Програми

Перелік заходів, обсяги та джерела фінансування Програми

Назва замовника: регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС)

Назва програми: програма "Фінансової взаємодії Коломийської міської ради та регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦМВС) на 2023 рік"

№ з/п

Найменування заходу

Виконавець

Термін викона-ння

Орієнтовні обсяги фінансування

(тис. грн.)

Очікувані результати

Роки

Всього

джерела фінансування

державний бюджет

обласний бюджет

міський бюджет

інші джерела

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

1

Матеріально технічне забезпечення  регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС)(придбання спеціалізованого транспортного засобу для приймання іспитів )


Протягом року

2023 рік

800,0

-

-

800,0

-

Підвищення результативності роботи та матеріально технічне забезпечення регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС) (придбання спеціалізованого транспортного засобу для приймання іспитів)


ВСЬОГО



2023 рік

800,0

-

-

800,0

-



Замовник програми:

Начальник РСЦ ГСЦ МВС

в Івано-Франківській області (філія ГСЦ МВС)              ______________



Олег ШПЕК




Керівник програми:        

Заступник міського голови                                               _____________



Роман ОСТЯК





2011-2024 © Всі права застережено.