НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 28 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про призначення відповідального за організацію створенн..."  № 211-р від 01.06.2023р. 
Документ №211-р від 01.06.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про призначення Кротюка О.С. відповідальним за організацію створення, збереження, поповнення та використання матеріального резерву
Розпорядження міського голови  №279-р від 14.08.2017р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.06.2023



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 01.06.2023р.  № 211-р
 

 

Про призначення відповідального за організацію створення, збереження, поповнення та використання матеріального резерву


На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 р. №775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», керуючись Кодексом цивільного захисту України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», :


1. Призначити  відповідальним  за створення, збереження, поповнення та використання матеріального резерву – начальника відділу з питань цивільного захисту міської ради Ярослава САВЧУКА.

2. Визначити місце зберігання матеріального резерву – гараж № 4 міської ради за адресою: м. Коломия, пр. Грушевського, 1а.

3. Матеріальний резерв використовувати для:

  • виконання заходів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій;
  • надання постраждалому населенню необхідної допомоги та виконання заходів з його життєзабезпечення;
  • забезпечення пально-мастильними та іншими витратними матеріалами транспортних засобів підприємств та громадян, залучених для евакуації постраждалого населення із зони надзвичайної ситуації та можливого ураження;
  • проведення невідкладних відновлювальних робіт.

4. Використовувати матеріальний резерв згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради та проводити списання відповідно до актів.

5. Здійснювати поповнення матеріального резерву за рахунок коштів передбачених «Комплексною цільовою соціальною програмою розвитку цивільного захисту Коломийської територіальної громади на 2021-2025 роки», затвердженою рішенням міської ради від 25.03.2021 р. з урахуванням внесених змін.

6. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 14.08.2017 р. № 279-р «Про призначення Кротюка О.С. відповідальним за організацію створення, збереження, поповнення та використання матеріального резерву».

7. Координацію роботи та узагальнення інформації про виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – відділ з питань цивільного  захисту міської ради (Ярослав САВЧУК).

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Романа ОСТЯКА.



Міський голова                                                                                Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.