НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 27 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження висновку щодо визначення місця прожива..."  № 93 від 18.04.2023р. 
Документ №93 від 18.04.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.04.2023



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 18.04.2023р.  № 93
 

Про затвердження висновку щодо визначення місця проживання малолітньої дитини

       

Беручи до уваги заяву ___ подану до Коломийського міськрайонного суду у справі про розірвання шлюбу та визначення місця проживання малолітньої дитини, враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, керуючись статтями 160, 161 Сімейного кодексу України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Затвердити висновок про визначення місця проживання малолітньої ___, 30.07.2018 року народження, біля матері ___, 15.06.1993 року народження, (додається).

2. Доручити начальнику служби у справах дітей міської ради Галині МИСЛИВЧУК, завідувачу сектору з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей міської ради Олесі ГРИЦКО, головному спеціалісту сектору з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей міської ради Оксані ТРОСТЯНЕЦЬКІЙ виступати представниками органу опіки та піклування у засіданнях суду по даній справі.


Міський голова                                                                              Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ


ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконавчого комітету

міської ради

від  18.04.2023 р. № 93


Висновок

про визначення місця проживання малолітньої

Розглянувши позовну заяву ___ та копії документів, які надійшли з Коломийського міськрайонного суду (справа № ___, провадження № ___) щодо розірвання шлюбу між громадянами ___ та визначення місця проживання їх малолітньої дочки ___, 30.07.2018 року народження, працівники служби у справах дітей вивчили дане питання та винесли його на розгляд комісії з питань захисту прав дитини.

Встановлено, що між громадянами ___ 15.10.2016 року зареєстровано шлюб виконавчим комітетом Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади Коломийського району Івано-Франківської області, свідоцтво видане 15.10.2016 р. серія ___, про що зроблено відповідний актовий запис № 59.

Від подружнього життя у громадян народилася дочка – ___, 30.07.2018 року народження, свідоцтво про народження ___видане 02.08.2018 року Коломийським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області. 

Тривалий час ___ разом не проживають, спільне господарство не ведуть, спору щодо спільного майна немає, окрім дитини їх фактично нічого не об’єднує. Причиною розірвання шлюбу є відсутність порозуміння та спільних інтересів. Погляди подружжя на сімейне життя  та ведення домашнього побуту надто різне.

Подальше примирення між подружжям не можливе, так як суперечить інтересам заявниці, шлюб існує формально, тому ___ бажає розірвати його остаточно.

Малолітня ___, 30.07.2018 року народження, проживає разом з мамою за адресою:  ___ в місті Коломиї. Мати дбає про фізичний, моральний та духовний розвиток дитини. Для проживання та виховання дитини створено всі необхідні матеріально-побутові умови. Малолітня ___ регулярно відвідує приватний заклад дошкільної освіти «Радість», завжди охайна та доглянута.

Одночасно, не зважаючи на ситуацію, яка склалася між батьками, мати ___ не заперечує щоб батько брав участь у вихованні їх спільної дочки та забезпечував матеріально.

Батько не заперечує визначити місце проживання його малолітньої дочки ___, 30.07.2018 року народження, біля матері ___ після розірвання шлюбу.

Виходячи з інтересів дитини, керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним Кодексом України, законом України «Про охорону дитинства», Конвенцією ООН «Про права дитини», орган опіки та піклування вважає за доцільне рекомендувати Коломийському міськрайонному суду визначити місце проживання малолітньої ___, 30.07.2018 року народження, біля матері ___, 05.06.1993 року народження.


Міський голова, голова комісії

з питань захисту прав дитини                                                     Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.