НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про видачу ордерів на службове жиле приміщення ..."  № 81 від 04.04.2023р. 
Документ №81 від 04.04.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.04.2023



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 04.04.2023р.  № 81
 

Про видачу ордерів на службове жиле приміщення


                       Відповідно до протоколу засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 29.03.2023р. № 4/2023, керуючись чинним житловим законодавством та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради,

вирішив:

       1. Затвердити протокол Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області про надання службового жилого приміщення квартири № 7 по вул. ___ в м. Коломиї  старшому лейтенанту поліції, учаснику бойових дій Лубіву Василю Васильовичу.

1.1. Видати службовий ордер на квартиру № 7 по вул. ___ в м. Коломиї, яка складається з двох кімнат, житловою площею 31,3 кв.м., загальною площею 67,4 кв.м. Лубіву Василю Васильовичу, сім’я з трьох осіб.

2. Затвердити протокол Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області про надання службового жилого приміщення квартири № 1 по вул. ___ в м. Коломиї  капітану поліції Семеняк-Федорів Ганні Василівні.

2.1. Видати службовий ордер на квартиру № 1 по вул. ___ в м. Коломиї, яка складається з однієї кімнати, житловою площею 15,2 кв.м., загальною площею 54,3 кв.м. Семеняк-Федорів Ганні Василівні, сім’я з двох осіб.

3. Затвердити протокол Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області про надання службового жилого приміщення квартири № 15 по вул. ___ в м. Коломиї майору поліції, учаснику бойових дій Могильняку Івану Дмитровичу.

3.1. Видати службовий ордер на квартиру № 15 по вул.__ в м. Коломиї, яка складається з двох кімнат, житловою площею 31,1 кв.м., загальною площею 58,4 кв.м. Могильняку Івану Дмитровичу, сім’я з п’яти осіб.

4. Затвердити протокол Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області про надання службового жилого приміщення квартири № 16 по вул. ___ в м. Коломиї капітану поліції Оліградському Олександру Ігоровичу.

4.1. Видати службовий ордер на квартиру № 16 по вул. ___ в м. Коломиї, яка складається з однієї кімнати, житловою площею 15,4 кв.м., загальною площею 54,6 кв.м. Оліградському Олександру Ігоровичу, сім’я з однієї особи.

5. Затвердити протокол Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області про надання службового жилого приміщення квартири № 20 по вул. ___ в м. Коломиї підполковнику поліції Шикорук Ніні Михайлівні.

5.1. Видати службовий ордер на квартиру № 20 по вул. ___ в м. Коломиї, яка складається з двох кімнат, житловою площею 27,1 кв.м., загальною площею 70,0 кв.м. Шикорук Ніні Михайлівні, сім’я з трьох осіб.

6. Затвердити протокол Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області про надання службового жилого приміщення квартири № 34 по вул. ___ в м. Коломиї капітану поліції Голдищуку Івану Івановичу.

6.1. Видати службовий ордер на квартиру № 34 по вул. ___ в м. Коломиї, яка складається з однієї кімнати, житловою площею 15,3 кв.м., загальною площею 45,6 кв.м. Голдищуку Івану Івановичу, сім’я з трьох осіб.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Михайла КАЧАНСЬКОГО.



Міський голова                                                                              Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.