НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про виділення для знищення документів, що не підлягають..."  № 94-р від 13.03.2023р. 
Документ №94-р від 13.03.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.03.2023



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 13.03.2023р.  № 94-р
 

Про виділення для знищення документів, що не підлягають зберіганню



       З метою підготовки документів для знищення, що не мають цінності і втратили практичне значення, керуючись розділом 5 Інструкції з діловодства в Коломийській міській раді та її виконавчих органах, розпорядженням міського голови від 07.03.2023 року №89-р «Про деякі питання експертизи цінності документів для постійного зберігання», Закону України «Про місцеве самоврядування»:


1. Керівникам структурних підрозділів міської ради (без статусу юридичної особи):

1.1. В місячний термін провести експертизу цінності і відібрати до знищення як такі, що не мають науково-історичної цінності та втратили практичне значення документи.

1.2. За результатами експертизи скласти акт про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду відповідно до форми згідно з додатком 13 Інструкції з діловодства.

1.3. Надати управлінню персоналом та діловодства міської ради один примірник акту, затверджений керівником структурного підрозділу, для узагальнення.

2. Управлінню персоналом та діловодства міської ради (Ірина ЖОЛОБ):

2.1. Підготувати зведений акт по структурних підрозділах міської ради.

2.2. Погодити зведений акт експертною комісією міської ради, експертною комісією архівного відділу міської ради та експертно-перевірною комісією Державного архіву Івано-Франківській області.

2.3. Передати в службу господарського забезпечення міської ради відібрані для знищення документи для подальшого їх знищення у встановленому порядку.

3. Завідувачу господарством служби господарського забезпечення Василю БАБІЇВУ забезпечити знищення документів відповідно до вимог чинного законодавства.

4. Керівникам структурних підрозділів міської ради з статусом юридичної особи провести відповідну роботу згідно чинного законодавства.

5. Архівному відділу міської ради (Оксані АНДРІЯШКО) надавати методичну допомогу в проведенні експертизи цінності документів.

6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – управління персоналом та діловодства міської ради (Ірина ЖОЛОБ).

7. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 22.02.2019 № 56-р «Про виділення для знищення документів, що не підлягають зберіганню».

8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.



Міський голова                                                                                Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.