НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 23 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про схвалення програми "Фінансове забезпечення взаємоді..."  № 42 від 28.02.2023р. 
Документ №42 від 28.02.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

04.03.2023



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 28.02.2023р.  № 42
 

Про схвалення програми "Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (для військової частини А4441) на 2023-2025 роки"


З метою відсічі збройної агресії російської федерації проти України, забезпечення функціонування Івано-Франківського військового госпіталю, в умовах наростаючих військових дій, які йдуть на сході, центрі та півдні України зростає кількість військовослужбовців, що потребують лікування і реабілітації, розглянувши лист командира військової частини А4441 Медичних Сил Збройних Сил України від 01.02.2023 року №332, відповідно до Законів України «Про оборону України», «Про Збройні Сили України», «Про правовий режим воєнного стану», "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Схвалити програму "Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (для військової частини А4441) на 2023-2025 роки" (далі - Програма), (додається).

2. Відділу з питань цивільного захисту міської ради (Ярослав САВЧУК) забезпечити подання Програми для затвердження міською радою в установленому порядку.

3. Координацію роботи та узагальнення інформації про виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – відділ з питань цивільного захисту міської ради (Ярослав САВЧУК).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Романа ОСТЯКА.


Міський  голова                                                                    Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ


СХВАЛЕНО

рішення виконавчого комітету міської ради

від 28.02.2023 р. № 42


Програма

"Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (для військової частини А4441) на 2023-2025 роки"




Замовник програми:

Командир військової частини А4441

підполковник м/с                           




_________




Марина ШОКАЛЮК



Керівник програми:

Заступник міського голови





ПОГОДЖЕНО:




_________




Роман ОСТЯК


Управління фінансів і внутрішнього аудиту

міської ради


_________


Ольга ГАВДУНИК


Юридичний відділ

міської ради


_________


Любов СОНЧАК


Управління економіки

міської ради

А

_________


Інна ТКАЧУК

Володимир АНДРЕЙЧЕНКО


Голова постійної комісії з питань бюджету, інвестицій, соціально-економічного розвитку та зовнішньоекономічних відносин






__________






Ігор КОСТЮК


СХВАЛЕНО

рішення виконавчого комітету міської ради

від 28.02.2023 р. № 42


Паспорт програми

«Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону

(для військової частини А4441) на 2023-2025 роки»


1. Ініціатор розроблення Програми (замовник): військова частина А4441.

2. Розробник Програми: Відділ з питань цивільного захисту міської ради.

3. Термін реалізації Програми: 2023-2025 роки.

4. Етапи фінансування Програми: 2023-2025 роки.

5. Очікувані  обсяги фінансування Програми (тис. грн.): 3 000,0.


Роки

Обсяги фінансування тис.грн.

Всього

В т.ч. за джерелами фінансування

Державний бюджет

Обласний бюджет

Міський бюджет

Інші джерела

2023

1 000,0

-

-

1 000,0

-

2024

1 000,0

-

-

1 000,0

-

2025

1 000,0

-

-

1 000,0

-

Всього

3 000,0

-

-

3 000,0

-

6. Очікувані результати виконання Програми:

- укріплення матеріальної бази фінансовим ресурсом;

- підвищення ефективності цивільно-військового співробітництва, здійснення капітальних видатків щодо придбання медичного та лабораторного обладнання для військової частини А4441 (військовий госпіталь, що знаходиться в м. Івано-Франківську), покращення надання медичних послуг.

7. Термін проведення звітності: щоквартально до 10 числа місяця наступного за звітним кварталом.


Замовник програми:

Командир військової частини А4441

підполковник м/с                            ___________

Марина ШОКАЛЮК



Відповідальний виконавець:

Командир військової частини А4441

підполковник м/с                            ___________

Марина ШОКАЛЮК




Керівник програми:        

Заступник міського голови           ___________



Роман ОСТЯК





І. Загальні положення

На виконання вимог Законів України «Про оборону України», «Про Збройні Сили України», «Про правовий режим воєнного стану», з метою відсічі збройної агресії російської федерації проти України, забезпечення функціонування Івано-Франківського військового госпіталю, в умовах наростаючих військових дій, які йдуть на сході, центрі та півдні України, виникає необхідність у комплексному підході до розв’язання проблем надання фінансової допомоги Військово-медичному клінічному центру Західного регіону для військової частини А4441.

В умовах наростаючих військових дій і агресії російської федерації проти України, у квітні 2022 року на базі однієї з лікарень міста Івано-Франківська спільними зусиллями влади області та міста розгорнуто Івано-Франківський військовий госпіталь.

На сьогодні госпіталь є центральним лікувальним закладом області, який займається виключно лікуванням та реабілітацією військовослужбовців Збройних Сил України. За 2022 рік в умовах госпіталю проліковано понад 1 500 військовослужбовців, переважаючою категорією пролікованих хворих є поранені та травмовані військовослужбовці, які вимагають швидкої, ефективної і кваліфікованої діагностики та лікування.

Для реалізації вищенаведеного, розроблена програма «Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (для військової частини А4441) на 2023-2025 роки».

Досягнення зазначеної мети вбачається у придбанні медичного та лабораторного обладнання шляхом надання субвенції з бюджету Коломийської міської територіальної громади до державного бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів.


П. Обґрунтування доцільності розроблення Програми

Міська програма «Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (військової частини А4441) на 2023-2025 роки» розроблена з метою реалізації Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оборону України», «Про Збройні Сили України», «Про правовий режим воєнного стану» для укріплення матеріальної бази фінансовим ресурсом, підвищення ефективності цивільно-військового співробітництва, здійснення капітальних видатків щодо придбання медичного та лабораторного обладнання для військової частини А4441, покращення надання медичних послуг.


Ш. Завдання Програми

Завданням Програми є:

- підвищення результативності співпраці Коломийської міської ради та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (та військової частини А4441) з питань укріплення матеріальної бази фінансовим ресурсом;

- матеріально-технічне забезпечення Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, а саме здійснення капітальних видатків щодо придбання медичного та лабораторного обладнання для військової частини А4441 (військовий госпіталь, що знаходиться в м. Івано-Франківську).


ІV. Шляхи і способи виконання Програми

Враховуючи реальні можливості фінансування з бюджету Коломийської міської територіальної громади, затвердження даної Програми дасть змогу військовій частині А4441 покращити матеріально-технічне забезпечення та якість надання медичних послуг та сприятиме створенню належних умов для роботи, підтримки потреб госпіталю та військовослужбовців, які потребують лікування та реабілітації.


V. Термін виконання Програми

Міська програма "Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (для військової частини А4441) на 2023-2025 роки" розраховано на бюджетні періоди 2023-2025 років.


VI. Обсяги та джерела фінансування Програми

Реалізація заходів Програми протягом 2023-2025 років здійснюватиметься за рахунок перерахування коштів спеціального фонду бюджету Коломийської міської територіальної громади до державного бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів.

При цьому, отримувачем трансферту з бюджету Коломийської міської територіальної громади буде Військово-медичний клінічний центр Західного регіону.


VII. Очікувані результати від реалізації Програми

Виконання міської програми "Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (для військової частини А4441) на 2023-2025 роки" дасть можливість провести капітальні видатки щодо придбання медичного та лабораторного обладнання для військової частини А4441, чим покращити матеріально-технічне забезпечення Військово-медичного клінічного центру Західного регіону та якість надання медичних послуг.


                                                                                                       Додаток до Програми

Перелік заходів фінансування Програми

Назва замовника: військова частина А4441

Назва програми: «Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (для військової частини А4441) на 2023-2025 роки»


№ з/п

Найменування заходу

Виконавець

Термін вико-нання

Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)

Очікувані результати


Роки

Всього

джерела фінансування

державний бюджет

обласний бюджет

міський бюджет

інші джерела

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

1

Здійснення капітальних видатків щодо придбання медичного та лабораторного обладнання для військової частини А4441

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону (та військова частина А4441)

Щорічно

2023-2025 роки в т.ч.

3 000,0

-

-

3 000,0

-

підвищення ефективності цивільно-військового співробітництва, здійснення капітальних видатків щодо придбання медичного та лабораторного обладнання для військової частини А4441, покращення надання медичних послуг

2023 рік

1 000,0

-

-

1 000,0

-

2024 рік

1 000,0

-

-

1 000,0

-

2025 рік

1 000,0

-

-

1 000,0

-


Всього

2023-2025 роки в т.ч.

3 000,0

-

-

3 000,0

-


2023 рік

1 000,0

-

-

1 000,0

-

2024 рік

1 000,0

-

-

1 000,0

-

2025 рік

1 000,0

-

-

1 000,0

-



Замовник програми:

Командир військової частини А4441

підполковник м/с                      



____________                      Марина ШОКАЛЮК




Керівник програми:        

Заступник міського голови          




____________                       Роман ОСТЯК




2011-2024 © Всі права застережено.