НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про схвалення програми "Фінансове забезпечення взаємоді..."  № 41 від 28.02.2023р. 
Документ №41 від 28.02.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

04.03.2023



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 28.02.2023р.  № 41
 

Про схвалення програми  "Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області на 2023-2026 роки"


Для забезпечення виконання Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо повноважень центрального органу виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері міграції, та повноважень центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері зовнішніх зносин України», розглянувши лист Коломийського відділу управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області від 14.02.2023р. №2619-326/2619.1-23, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Схвалити програму "Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області на 2023-2026 роки" (далі - Програма), (додається).

2. Відділу з питань цивільного захисту міської ради (Ярослав САВЧУК) забезпечити подання Програми для затвердження міською радою в установленому порядку.

3. Координацію роботи та узагальнення інформації про виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – відділ з питань цивільного захисту міської ради (Ярослав САВЧУК).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Романа ОСТЯКА.




Міський  голова                                                                      Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ


СХВАЛЕНО

рішення виконавчого комітету

міської ради від 28.02.2023 р. № 41


Програма

«Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та управління Державної міграційної служби України

в Івано-Франківській області на 2023-2026 роки"




Замовник програми:

Начальник  УДМС в Івано-Франківській області





__________





Сергій САЇВ




Керівник програми:

Заступник міського голови






ПОГОДЖЕНО:





_________





Роман ОСТЯК


Управління фінансів і внутрішнього аудиту

міської ради


_________


Ольга ГАВДУНИК


Юридичний відділ

міської ради


_________


Любов СОНЧАК


Управління економіки

міської ради

А

_________


Інна ТКАЧУК

Володимир АНДРЕЙЧЕНКО




ПАСПОРТ програми

"Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та

управління Державної міграційної служби України

в Івано-Франківській області на 2023-2026 роки "


  1. Ініціатор розроблення Програми (замовник):  управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області
  2. Розробник Програми: відділ з питань цивільного захисту  міської ради.
  3. Термін реалізації Програми:     2023-2026 роки
  4. Етапи фінансування Програми: 2023-2026 роки
  5. Обсяги фінансування Програми (тис. грн.): 1 000,0.

Роки

Обсяги фінансування, тис. грн..

Всього

В т.ч. за джерелами фінансування

Державний бюджет

Обласний бюджет

Міський бюджет

Інші джерела

2023

250,0

-

-

250,0

-

2024

250,0

-

-

250,0

-

2025

250,0

-

-

250,0

-

2026

250,0



250,0


Всього

1 000,0

-

-

1 000,0

-


  1. Очікуваними результатами виконання Програми є: підвищення результативності роботи Коломийського відділу управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області, укріплення матеріально-технічної бази фінансовим ресурсом.
  2. Термін проведення звітності: щоквартально до 10 числа місяця наступного за звітним кварталом.



Замовник програми:

Начальник УДМС в Івано-Франківській області




____________




Сергій САЇВ


Відповідальний виконавець:

Начальник УДМС в Івано-Франківській області





____________





Сергій САЇВ


Керівник програми:

Заступник міського голови



         ____________



Роман ОСТЯК




І.  Загальні положення

Однією з умов розбудови правової держави на сучасному етапі визначення напрямів її міграційної політики та вдосконалення системи державного управління міграційними процесами відповідно до міжнародних стандартів у сфері реалізації прав людини. Реалізація концепції державної міграційної політики передбачає виконання ряду завдань, серед яких є якісне надання адміністративних послуг в межах наданих повноважень. На жаль, відсутність державного фінансування на розвиток матеріально-технічної бази міграційної служби не дає змоги створенню належних умов для виконання визначених функцій


ІІ. Обґрунтування доцільності розроблення Програми

Основною метою Програми є покращення матеріально-технічної бази (проведення ремонту адмінприміщення, послуги ремонту комп’ютерної техніки та заправка картриджів, закупівля офісних меблів, канцелярських товарів та офісного приладдя, комп’ютерної техніки та комплектуючих до неї, кондиціонерів, зарядної станції EcoFlow) для забезпечення реалізації державної політики в сфері міграції та належного безперебійного функціонування Коломийського відділу управління Державної міграційної служби у Івано-Франківській області.

Урахування потреб фізичних осіб при своєчасному оформленні  та отриманні документів. Забезпечення належних умов надання адміністративних послуг населенню шляхом покращення та удосконалення наявних інформаційних систем та модернізації умов прийому громадян і захисту їх документів від підроблення і незаконного використання, відповідно до вимог міжнародних стандартів


ІІІ. Завдання Програми

Програмою «Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області на 2023-2026роки» передбачено надання Коломийської міською радою субвенції управлінню Державної міграційної служби України у Івано-Франківській області з метою належного виконання ним своїх повноважень у сфері міграції громадян, для ефективного надання адміністративних послуг, забезпечення виконання Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо повноважень центрального органу виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері міграції, та повноважень центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері зовнішніх відносин України.


ІV. Шляхи і способи виконання Програми

Створення належної матеріально-технічної бази Державної міграційної служби є запорукою успішного виконання завдань, визначених законодавством та дозволить уникнути значної кількості наявних проблем.

Враховуючи реальні можливості фінансування  з бюджету Коломийської міської територіальної громади, затвердження даної Програми дасть змогу Коломийському відділу управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області покращити матеріально-технічне забезпечення та сприятиме створенню належних умов для роботи, виконання завдань за призначенням.


V. Термін виконання Програми

Міська програма "Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області на 2023-2026 роки" розраховано на 2023-2026 роки.


VI. Обсяги та джерела фінансування Програми

Реалізація заходів Програми протягом 2023-2026 року здійснюватиметься за рахунок перерахування коштів бюджету Коломийської міської територіальної громади до державного бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів.

При цьому, отримувачем трансферту з бюджету Коломийської міської територіальної громади буде управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області.


VII. Очікувані результати від реалізації Програми

Виконання міської програми "Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області на 2023-2026 роки"  дасть можливість покращити матеріально-технічне забезпечення Коломийського відділу управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області, забезпечити громадян якісними та своєчасними послугами в т.ч. з використанням сучасних інформаційних технологій, розширити перелік послуг, що надаються громадянам з урахуванням їх потреб та побажань, підвищити якість надання адміністративних послуг, дасть можливість збільшити надходження до бюджету Коломийської міської територіальної громади.


                                                                                                               Додаток до Програми

Перелік заходів, обсяги та джерела фінансування Програми

Назва замовника: управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області

Назва програми: програма "Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області на 2023-2026 роки"


№ з/п

Найменування заходу

Виконавець

Термін викона-ння

Орієнтовні обсяги фінансування (тис. грн.)

Очікувані результати

Роки

Всього

джерела фінансування

державний бюджет

обласний бюджет

міський бюджет

інші джерела

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

1

Забезпечення доступності, зручності, оперативності та своєчасності надання адміністративних послуг суб’єктам звернень шляхом покращення та удосконалення наявних інформаційних систем та модернізацію умов прийому громадян (проведення ремонту адмінприміщення, послуги ремонту комп’ютерної техніки та заправка картриджів, закупівля офісних меблів, канцелярських товарів та офісного приладдя, комп’ютерної техніки та комплектуючих до неї, кондиціонерів, зарядної станції EcoFlow)


УДМС в Івано-Франківській області

щорічно

2023-2026 роки

1 000,0

-

-

1 000,0

-

Урахування потреб  фізичних осіб при своєчасному оформленні  та отриманні документів. Забезпечення належних умов надання адміністративних послуг населенню шляхом покращення та удосконалення наявних інформаційних систем та модернізації умов прийому громадян і захисту їх документів від підроблення і незаконного використання, відповідно до вимог міжнародних стандартів.

2023 рік

250,0

-

-

250,0

-

2024 рік

250,0

-

-

250,0

-

2025 рік

250,0

-

-

250,0

-

2026 рік

250,0



250,0



ВСЬОГО

2023-2026 роки

1 000,0

-

-

1 000,0

-


2023 рік

250,0

-

-

250,0

-

2024 рік

250,0

-

-

250,0

-

2025 рік

250,0

-

-

250,0

-

2026 рік

250,0

-

-

250,0

-




Замовник програми:

Начальник УДМС

в Івано-Франківській області                                           ______________




Сергій САЇВ




Керівник програми:        

Заступник міського голови                                               _____________



Роман ОСТЯК





2011-2024 © Всі права застережено.