НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про проведення службового розслідування щодо начальника..."  № 61-р від 23.02.2023р. 
Документ №61-р від 23.02.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.02.2023



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 23.02.2023р.  № 61-р
 


Про проведення службового розслідування щодо начальника управління соціальної політики міської ради Людмили ЯРЕМЧУК та утворення комісії для проведення розслідування


Відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", постанови Кабінету Міністрів України від 13.06.2000 № 950 «Про затвердження Порядку проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та осіб, які для цілей Закону України «Про запобігання корупції» прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування» (зі змінами), враховуючи доповідну записку заступника міського голови Ігоря ІВАХНЮКА від 29.12.2022 року, взявши до уваги пояснення начальника управління соціальної політики міської ради Людмили ЯРЕМЧУК від 02.01.2023:

1. Провести службове розслідування щодо начальника управління соціальної політики міської ради Людмили ЯРЕМЧУК.

2. Визначити предметом службового розслідування невиконання чи неналежне виконання службових обов’язків, недодержання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування начальником управління соціальної політики міської ради Людмилою ЯРЕМЧУК.

3. Утворити комісію з проведення службового розслідування у складі:


Голова комісії:



МИХАЛУШКО

Зоряна Миронівна

-

заступник міського голови


Члени комісії:



ГУШУЛЕЙ

Мирослава Іванівна

-

завідувач сектору кадрового забезпечення відділу по роботі з персоналом управління персоналом та діловодства міської ради

ЖОЛОБ

Ірина Любомирівна


-

начальник управління персоналом та діловодства міської ради

КОВАЛЬЧУК

Ольга Дмитрівна

-

начальник відділу внутрішнього аудиту управління фінансів і внутрішнього аудиту міської ради

ПОЛІЩУК

Зореслава Богданівна

-

начальник відділу по роботі з персоналом управління персоналом та діловодства міської ради

СЕНЮК

Світлана Михайлівна

-

начальник відділу соціально-економічного розвитку управління економіки міської ради, уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції

СОНЧАК

Любов Богданівна

-

начальник юридичного відділу міської ради


4. Службове розслідування провести з 27 лютого 2023 року по 02 березня 2023 року з можливістю подальшого продовження строку в межах передбачених пунктом 3 Порядку проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та осіб, які для цілей Закону України «Про запобігання корупції» прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2000 № 950 «Про затвердження Порядку проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та осіб, які для цілей Закону України «Про запобігання корупції» прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування».


5. Членам комісії з проведення службового розслідування у разі виникнення в них реального чи потенційного конфлікту інтересів письмово повідомити про це.


6. За результатами службового розслідування скласти акт службового розслідування, ознайомити з ним начальника управління соціальної політики міської ради Людмилу ЯРЕМЧУК та подати його на розгляд міському голові до 07 березня 2023 року.


7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.





Міський голова                                                                             Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.