НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 25 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення тарифу на виробництво та постачання е..."  № 15 від 02.02.2023р. 
Документ №15 від 02.02.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про встановлення тарифу на виробництво та постачання теплової енергії ТОВ "Концерн "Біопаливо"
Рішення виконавчого комітету  №33 від 25.01.2022р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.02.2023



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 02.02.2023р.  № 15
 

Про встановлення тарифу на виробництво та постачання теплової енергії ТОВ «Концерн «Біопаливо»


Розглянувши документи товариства з обмеженою відповідальністю «Концерн «Біопаливо» щодо встановлення тарифу на виробництво та постачання теплової енергії, враховуючи норми Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування» щодо заборони підвищення тарифів на теплову енергію та послуги з її постачання, відповідно до Закону України «Про теплопостачання», Закону України «Про доступ до публічної інформації», Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затверджено наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року №239, показника середньозваженого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджетів, її транспортування та постачання по Івано-Франківській області, розрахованого та опублікованого Державним агенством з енергоефективності та енергозбереження України від 23.12.2022р, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:


1.        Для виконання договірних зобов’язань щодо забезпечення теплопостачання установ і закладів Коломийської міської територіальної громади, встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Концерн «Біопаливо» тариф на виробництво та постачання теплової  енергії, виробленої  на установках з використанням альтернативних джерел енергії, на рівні 3110,88грн/Гкал (без ПДВ).

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Концерн «Біопаливо» забезпечити доведення до споживачів письмово або в засобах масової інформації про зміну тарифу в порядку, встановленому законодавством.

3. Дане рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення, але не пізніше п`яти робочих днів з дня його прийняття.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 25.01.2022 року № 33 «Про встановлення тарифу на виробництво та постачання теплової енергії ТОВ «Концерн «Біопаливо»».

5.        Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову.




Міський голова                                                                    Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.