НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про схвалення Програми компенсації вартості закупівлі е..."  № 14 від 17.01.2023р. 
Документ №14 від 17.01.2023р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.01.2023



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 17.01.2023р.  № 14
 

Про схвалення Програми компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб багатоквартирних будинків Коломийської міської територіальної громади на 2023 рік


Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні“, Указом Президента України від 24.02.2022 № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні»», з метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій у зимовий період, у рамках опалювального сезону 2023 року, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1.Схвалити Програму компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб багатоквартирних будинків Коломийської міської територіальної громади на 2023 рік (далі - Програма), (додається).

2.Утворити комісію з питань компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб багатоквартирних будинків Коломийської міської територіальної громади на 2023 рік, схвалити склад комісії(додається).

3.Управлінню комунального господарства міської ради (Андрій РАДОВЕЦЬ) забезпечити подання Програми для затвердження міською радою в установленому порядку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Романа ОСТЯКА.



Міський  голова                                                                      Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ

СХВАЛЕНО

рішення виконавчого комітету

міської ради

від 17.01.2023 р. № 14


Програма

компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб багатоквартирних будинків Коломийської міської територіальної громади на 2023 рік



Замовник програми:

Начальник управління комунального господарства міської ради






__________






Андрій РАДОВЕЦЬ




Керівник програми:

Заступник міського голови







ПОГОДЖЕНО:


Управління економіки міської ради





_________










__________





Роман ОСТЯК










Інна ТКАЧУК


Управління фінансів і внутрішнього аудиту

міської ради


__________


Ольга ГАВДУНИК


Юридичний відділ

міської ради


__________


Любов СОНЧАК


Голова постійної комісії з питань бюджету, інвестицій, соціально-економічного розвитку та зовнішньоекономічних відносин






__________






Ігор КОСТЮК


ПАСПОРТ

Програми компенсації вартості закупівлі

електрогенераторів для забезпечення потреб багатоквартирних будинків Коломийської міської територіальної громади на 2023 рік


1. Ініціатор розроблення програми (замовник):  Коломийська міська рада

2. Розробник програми: управління комунального господарства  міської ради.

3. Термін реалізації програми: 1 рік

4. Етапи фінансування програми: 2023 рік

5. Обсяги фінансування програми (тис. грн.): 200,0


Роки

Обсяги фінансування, тис. грн.

Всього

В т.ч. за джерелами фінансування

Державний бюджет

Обласний бюджет

Міський бюджет

Інші джерела

2023

200,0



200,0

-

Всього

200,0



200,0

-


6. Очікуваними результатами виконання програми є:

Забезпечення багатоквартирних будинків альтернативними джерелами електроенергії для уможливлення функціонування внутрішньобудинкових систем, у тому числі опалення та забезпечення базових потреб мешканців.

7. Термін проведення звітності: щоквартально до 10 числа місяця наступного за звітним кварталом.



Замовник програми:

Начальник управління комунального господарства міської ради




     ______________




Андрій РАДОВЕЦЬ


Відповідальний виконавець:

Начальник управління комунального господарства міської ради




     ______________




Андрій РАДОВЕЦЬ


Керівник програми:

Заступник міського голови



     ______________



Роман ОСТЯК





І.  Загальні положення


Програма компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб мешканців багатоквартирних будинків Коломийської міської територіальної громади на 2023 рік (надалі – Програма) розроблена у зв’язку з введенням воєнного стану в Україні, з метою забезпечення багатоквартирних житлових будинків альтернативними джерелами електроенергії з ціллю зниження фінансового навантаження на мешканців будинків під час придбання таких приладів.

Програма передбачає залучення коштів мешканців багатоквартирних житлових будинків та бюджету Коломийської міської територіальної громади для реалізації заходів із закупівлі та оснащення побутовими генераторами багатоквартирних житлових будинків.

Учасниками програми є об’єднання співвласників багатоквартирних будинків або юридичні особи, які забезпечують утримання будинку.


II. Обґрунтування доцільності розроблення Програми


Програма компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб багатоквартирних будинків Коломийської міської територіальної громади на 2023 рік  розроблена з  метою реалізації  Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні“, Указом Президента України від 24.02.2022 № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» зі змінами, затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні»», для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій у опалювальний період.


III. Завдання  Програми


Програмою передбачено компенсацію на відшкодування вартості закупівлі електрогенераторів у багатоквартирних будинках, більше 10 квартир.

Генератор має бути закуплений після 24 лютого 2022 року.

Сума компенсації не може перевищувати 50% вартості електрогенератора, але не більше 20,0 тис. грн.(Двадцять тисяч грн.)

Вимоги до електрогенератора – номінальна потужність від 3 кВт включно.

Рішенням сесії міської ради утворюється комісія у складі уповноважених працівників міської ради, відділу з питань цивільного захисту міської ради, управління комунального господарства міської ради, представників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, представників філії «Коломийське АТ «Прикарпаттяобленерго»».

Комісія утворюється у складі не менше п’яти осіб.

Комісія здійснює свою роботу у формі засідань. Засідання комісії є правомочним, якщо у ньому бере участь більше половини її членів. Засідання комісії скликається згідно з рішенням голови комісії.

Відповідальність за надання достовірної інформації несуть безпосередньо заявники, які звернулись за отриманням компенсації.

Відповідальний член  комісії перевіряє відповідність поданого пакета документів згідно з переліком, викладеним у Програмі, та передає їх на розгляд комісії.


ІV. Механізм виконання Програми


Учасники Програми здійснюють оплату за придбання електрогенераторів через установи банків.

Для отримання компенсації Учасники Програми подають через управління «Центр надання адміністративних послуг» Коломийської міської ради на розгляд комісії пакет документів, завірених ними:

- заяву на компенсацію вартості закупівлі електрогенератора відповідно до форми (додаток 2 до Програми);

- протокол зборів співвласників багатоквартирних будинків про намір придбати генератор з визначеною сумою дольової участі. У випадку придбання генератора управлінською компанією — рішення про уповноваження управлінської компанії на придбання генератора;

- копії платіжних документів - первинні документи, які підтверджують факт отримання електрогенератора та здійснення оплати за наданий товар (накладна, договір, платіжне доручення, банківська виписка);

- копії документів із зазначенням технічних характеристик та серійного номера електрогенератора (або інше заводське маркування);

- копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців юридичної особи, яка забезпечує утримання будинку.

- документ, який підтверджує повноваження юридичної особи на управління спільним майном (копія договору чи витяг з протоколу), банківські реквізити.

Комісія формує та затверджує перелік учасників, які відповідають вимогам Програми, та скеровує протокол комісії головному розпоряднику коштів – управлінню комунального господарства міської ради.

На підставі протоколу комісії управління комунального господарства міської ради готує зведений перелік Учасників Програми.

Головний розпорядник коштів – управління комунального господарства, здійснює реєстрацію бюджетних зобов’язань в органах казначейства, відповідно до вимог наказу Міністерства фінансів України від 02.03.2012 року № 309 «Про затвердження Порядку реєстрації та обліку бюджетних зобов’язань розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів в органах Державної казначейської служби України».

Після перерахування коштів з бюджету Коломийської міської територіальної громади на реєстраційний рахунок, відкритий в органах казначейства, управління комунального господарства розподіляє кошти для компенсації вартості придбаних електрогенераторів на банківські рахунки Учасників Програми.


V. Термін виконання Програми


Програма компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб багатоквартирних будинків Коломийської міської територіальної громади на 2023 рік  виконується впродовж 2023 року.


VI. Обсяги та джерела фінансування Програми


Реалізація заходів Програми впродовж 2023 року здійснюватиметься за рахунок коштів бюджету Коломийської міської територіальної громади, коштів Учасників Програми та інших джерел, незаборонених законодавством України.

Обсяг видатків на реалізацію Програми за рахунок коштів бюджету Коломийської міської територіальної громади проводиться у межах коштів, передбачених на відповідний бюджетний період.


VII. Очікувані результати від реалізації Програми


Виконання Програми компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб багатоквартирних будинків Коломийської міської територіальної громади на 2023 рік забезпечить базові потреби мешканців багатоквартирних будинків альтернативними джерелами електроенергії та функціонування внутрішньобудинкових систем, у тому числі опалення.


Замовник Програми:

Управління комунального

гсподарства міської ради                ______________        Андрій РАДОВЕЦЬ




Керівник програми:

Заступник міського голови



     ______________



Роман ОСТЯК

Додаток  1

до Програми

Перелік заходів, обсяги та джерела фінансування Програми

Назва замовника: Управління комунального господарства міської ради

Назва програми: Програма компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків Коломийської міської територіальної громади під час опалювального сезону  2023 року.

№ з/п

Найменування заходу

Виконавець

Термін викона-ння

Орієнтовні обсяги фінансування

(тис. грн.)

Очікувані результати

Роки

Всього

джерела фінансування

державний бюджет

обласний бюджет

міський бюджет

інші джерела

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

1

Компенсація вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб мешканцівбагатоквартирних будинків Коломийської міської територіальної громади

Управління комунального господарства міської ради

2023 рік

2023 рік

200,0



200,0


Уможливлення функціонування внутрішньобудинкових систем, у тому числі опалення та забезпечення базових потреб мешканців.


ВСЬОГО



2023 рік

200,0



200,0





Замовник програми:

Начальник управління комунального

господарства міської ради                                     ______________




Андрій РАДОВЕЦЬ



Керівник програми:        

Заступник міського голови                                               _____________


Роман ОСТЯК



Додаток 2

до Програми


Міському голові

Богдану СТАНІСЛАВСЬКОМУ

ЗАЯВА


Прошу розглянути заяву на компенсацію вартості закупівлі електрогенератора для забезпечення потреб співвласників багатоквартирного будинку за адресою: ______________________________________________

____________________________________________________________.

Загальна вартість електрогенератора _____________________________

                                                               (прописом)

_____________________________грн.

Технічні характеристики:

Обладнання зберігається за адресою:________________________________ ____________________________________________________________________.


Зазначити, яке з переліченого обладнання є у будинку: водяні насоси, ліфти.

Обладнання планується для використання для _______________________ ____________________________________________________________________.


Банківські реквізити суб’єкта звернення_____________________________ ____________________________________________________________________.


Додатки:

Протокол зборів співвласників багатоквартирних будинків про намір придбати генератор з визначеною сумою дольової участі. У випадку придбання генератора управлінською компанією — рішення про уповноваження управлінської компанії на придбання генератора

Копії платіжних документів (первинні документи, які підтверджують факт отримання електрогенератора та здійснення оплати за наданий товар).

Копії документів із зазначенням технічних характеристик та серійного номера (або інше заводське маркування).

Копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців юридичної особи, яка забезпечує утримання будинку.

Документ, який підтверджує повноваження юридичної особи на управління спільним майном (копія договору чи витяг з протоколу), банківські реквізити.


________________________                  _________________________

(дата)                                                                (підпис)


       

СХВАЛЕНО

рішення виконавчого комітету

міської ради

від 17.01.2023 р. № 14


Склад

з питань компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб багатоквартирних будинків Коломийської міської територіальної громади на 2023 рік


ОСТЯК

Роман Адамович

Заступник міського голови, голова комісії

ПРИЙМАК

Вячеслав Миколайович

Заступник начальника відділу капітального будівництва управління комунального господарства міської ради, секретар комісії

Члени комісії:

САВЧУК

Ярослав Володимирович

начальник відділу з питань цивільного захисту міської ради

ДОВГАНЮК

Андрій Ігорович

провідний фахівець відділу цивільного захисту Коломийського РУ ДСНС в Івано- Франківській області

ВИНОВИЧ

Богдан Дмитрович

начальник служби експлуатації електричних мереж філії ПАТ «Прикарпаттяобленерго» «Коломийська»



Начальник управління

комунального господарства

міської ради                                                                              Андрій РАДОВЕЦЬ



2011-2024 © Всі права застережено.