НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 09 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустро..."  № 2459-39/2022-39 від 29.12.2022р. 
Документ №2459-39/2022 від 29.12.2022р. Внесено зміни
        

 
Повязані документи

Рішення міської ради  Про внесення змін у рішення Коломийської міської ради
Рішення міської ради  №2767-44/2023 від 18.05.2023р. Внесено зміни в інший нормативний акт

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.01.2023



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(39  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 29.12.2022р.  № 2459-39/2022-39
 


Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок


Розглянувши звернення юридичних осіб, графічні матеріали та пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, відповідно до ст. 12, 123 Земельного кодексу України, Закону України "Про землеустрій", керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні" розпорядженням Кабінету Міністрів України № 714-р від 12.06.2020р. "Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Івано-Франківської області", міська рада


в и р і ш и л а :

1. Надати РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ СЕЛА РАКІВЧИК КОЛОМИЙСЬКОГО РАЙОНУ дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,30 га, яка розташована за адресою: село Раківчик вулиця Січових Стрільців для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

2. Надати РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ПРЕСВЯТОЇ ТРІЙЦІ КОЛОМИЙСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ СЕЛА ТОВМАЧИК КОЛОМИЙСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,20 га, яка розташована за адресою: село Товмачик вулиця Шкільна для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

3. Надати РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ УКРАЇНСЬКОЇ АВТОКЕФАЛЬНОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ СЕЛА ТОВМАЧИК дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,30 га, яка розташована за адресою: село Товмачик вулиця Мамутова для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

4. Надати РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ «ВОЗДВИЖЕННЯ ЧЕСНОГО ХРЕСТА» ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРВКИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ) СЕЛА ІВАНІВЦІ КОЛОМИЙСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,00 га, яка розташована за адресою: село Іванівці вулиця Лесі Українки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

5. Надати РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ВОЗДВИЖЕННЯ ЧЕСНОГО ХРЕСТА КОЛОМИЙСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ СЕЛА ІВАНІВЦІ КОЛОМИЙСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,26 га, яка розташована за адресою: село Іванівці вулиця Центральна для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

6. Надати РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ПЕРЕНЕСЕННЯ МОЩЕЙ СВЯТОГО МИКОЛАЯ КОЛОМИЙСЬКО-ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ СЕЛА КОРНИЧ КОЛОМИЙСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,40 га, яка розташована за адресою: село Корнич вулиця Ольги Кобилянської для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

7. Надати РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ЦЕРКВИ УСПІННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ КОЛОМИЙСЬКО-ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ С.ГРУШІВ КОЛОМИЙСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га, яка розташована за адресою: село Грушів вулиця Тараса Шевченка для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

8. Юридичним особам забезпечити розроблення сертифікованим інженером-землевпорядником, чи юридичною особою, в структурі якої є сертифікований інженер-землевпорядник, проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Попередити, що максимальний строк складання документації із землеустрою не повинен перевищувати шести місяців з моменту укладення договору.

9. Організацію виконання цього рішення покласти на міського голову Богдана СТАНІСЛАВСЬКОГО.

10. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин (Євгеній ЗАГРАНОВСЬКИЙ).



Міський голова                                                                         Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ 




2011-2024 © Всі права застережено.