НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 20 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про включення до переліку земельних ділянок або прав на..."  № 2361-38/2022-38 від 07.12.2022р. 
Документ №2361-38/2022 від 07.12.2022р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.12.2022



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(38  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 07.12.2022р.  № 2361-38/2022-38
 


Про включення до переліку земельних ділянок або прав на них, які виставляються на земельні торги окремими лотами, земельної ділянки водного фонду в комплексі із розташованим на ній водним об'єктом та надання дозволу на розроблення відповідної документації



Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, відповідно до ст. 12, 134-138 Земельного кодексу України, ст. 12 Закону України "Про аквакультуру", ст. 51 Водного кодексу України, Закону України "Про землеустрій", керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада


в и р і ш и л а :


1. Включити у перелік земельних ділянок або прав на них, які виставляються на земельні торги окремими лотами, земельну ділянку водного фонду площею 2,4742 га, яка знаходиться за адресою: село Воскресинці, вулиця Прутська, з кадастровим номером 2623281001:01:002:0083 із цільовим призначенням для рибогосподарських потреб, в комплексі із розташованим на ній водним об'єктом (ставком) для продажу права оренди землі на земельних торгах у формі електронного аукціону.

2. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної у пункті 1 цього рішення, з метою продажу права оренди на земельних торгах.

3. Розробити паспорт водного об'єкту орієнтовною площею 0,9132 га, розташованого на земельній ділянці, зазначеній у пункті 1 цього рішення.

4. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, зазначеної у пункті 1 цього рішення.

5. Доручити УПРАВЛІННЮ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА МАЙНОВИХ РЕСУРСІВ КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (Любов  БУРДЕНЮК) укласти/укладати з оператором/операторами електронного майданчика, з яким/якими КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ укладено договір/договори про організацію та проведення земельних торгів через електронну торгову систему у формі електронного аукціону, договори на підготовку лоту до проведення земельних торгів.

6. Доручити УПРАВЛІННЮ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА МАЙНОВИХ РЕСУРСІВ КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (Любов  БУРДЕНЮК) взаємодіяти з електронною торговою системою, операторами електронного торгового майданчика щодо виготовлення необхідної документації для підготовки лотів до проведення земельних торгів.

7. Забезпечити фінансування підготовки лотів до проведення земельних торгів шляхом відшкодування переможцем земельних торгів витрат (видатків), здійснених на підготовку лота для продажу на земельних торгах, безпосередньо на рахунки виконавців документації, або оператора електронного торгового майданчика, з яким укладено договір на підготовку лотів до проведення земельних торгів.

8. Організацію виконання цього рішення покласти на міського голову Богдана СТАНІСЛАВСЬКОГО.

9. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин (Євгеній ЗАГРАНОВСЬКИЙ).



Міський голова                                                                                        Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ





2011-2024 © Всі права застережено.