НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про проведення загального прибирання та впорядкування ..."  № 364-р від 15.11.2022р. 
Документ №364-р від 15.11.2022р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.11.2022



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 15.11.2022р.  № 364-р
 


Про проведення загального прибирання та впорядкування території Коломийської міської  територіальної громади


Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», з метою приведення до належного санітарного стану території міста:

       1. Провести на території Коломийської міської територіальної громади загальне прибирання та впорядкування вулиць, площ, парків, скверів, озер, річок, дворів, прибудинкових територій, об'єктів масового перебування та відпочинку населення, прилеглих територій до підприємств, установ та організацій з 15.11.2022 року по 09.12.2022 року.

2. Керівникам підприємств, установ, організацій, навчальних закладів, медичних установ, фізичним, юридичним особам, власникам житлових будинків головам ОСББ та ЖБК протягом загального прибирання та впорядкування території провести:

- прибирання закріплених за ними та прилеглих до їхньої власності територій;

- привести в належний санітарний стан прибережні захисні смуги вздовж річок, озер, автобусні зупинки, вказівні і інформаційні знаки та інші елементи благоустрою.

3. Рекомендувати виконавцям послуг з вивезення побутових відходів долучитися до вивозу зібраного сміття ( опалого листя) із території ОСББ, ЖБК та приватного сектору.

4. Керівникам структурних підрозділів міської ради та керівникам міських установ по закінченню загального прибирання до 12.12.2022 року подати узагальнену інформацію про результати проведеної роботи в управління комунального господарства міської ради.

5. Управлінню комунікації та інформаційних технологій міської ради  (Любомир ЗУБИК) висвітлювати хід проведення загального прибирання та впорядкування  територій.

6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на відділ з питань благоустрою міста управління комунального господарства міської ради ( Тетяна ВАСКУЛ) .

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на начальника управління комунального господарства міської ради ( Андрій РАДОВЕЦЬ).






Міський голова                                                                                Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.