НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 29 березня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про проведення приписки громадян України чоловічої стат..."  № 559/256-р від 10.12.2013р. 
Документ №559/256-р від 10.12.2013р. Чинний
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про проведення приписки громадян України чоловічої статі 1998 року народження до призовної дільниці Коломийського ОМВК
Розпорядження міського голови  №158-р від 17.10.2014р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.12.2013



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 10.12.2013р.  № 559/256-р
 

Про проведення приписки громадян України чоловічої статі 1997 року народження до призовної дільниці Коломийського ОМВК




       Відповідно до Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, вимог п.17-31 Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352:

1. Протягом січня - березня 2014 року провести в м. Коломия та Коломийському районі приписку громадян України чоловічої статі 1997 року народження по місцю їх постійного чи тимчасового проживання до призовної дільниці. Приписку провести у приміщенні Коломийського ОМВК.

2. Для проведення приписки затвердити комісію з питань приписки основного і резервного складу (додається) та графік проведення засідань комісії з питань приписки (розробити та подати до 26 грудня 2013 року).

       3. Зобов’язати головного лікаря центральної районної лікарні І. Садов’як:

3.1. Організувати роботу медичного персоналу на призовній дільниці та лікувальних закладах міста та району під час проведення приписки громадян до призовної дільниці Коломийського району.

3.2. До 01 грудня 2013 року вислати в комісію по приписці медичні картки амбулаторного хворого з вкладними листами до них, списки осіб, які перебувають на диспансерному обліку з приводу нервово-психічних захворювань, туберкульозу, шкірно-венеричних, інфекційних захворювань, трахоми, хронічних захворювань.

3.3. Для стаціонарного обстеження призовників у центральній районній лікарні виділити 10 місць. Забезпечити першочергове і своєчасне обстеження та лікування призовників направлених комісією з питань приписки у лікувальні заклади.

3.4. Провести юнакам рентгенівське (флюорографічне) обстеження органів грудної клітки, аналізи крові, сечі, ЕКГ, інші обстеження та аналізи. Забезпечити рентгенологів та флюорографів плівкою, сироваткою для груп крові і резус фактора з розрахунку на 1200  чоловік

3.5. Перед початком роботи медичної комісії згідно заявок лікарів медичної комісії забезпечити їх в необхідній кількості медичними інструментами.    

3.6. Результати обстеження та лікування оформляти актами за підписами лікуючого і  головного лікаря і завіряти реквізитами медичного закладу.

4. Сільським та селищним головам, керівникам підприємств, установ  організацій, навчальних закладів, житлово-експлуатаційних організацій м.Коломиї та Коломийського району подати у військовий комісаріат списки юнаків, які підлягають приписці до призовної дільниці.

5. Для забезпечення проведення приписки громадян до призовної дільниці затвердити список підприємств (додається), які повинні виділяти та подавати у військовий комісаріат автобус з водієм згідно із заявкою військового комісаріату.

6. Фінансовим управлінням райдержадміністрації (О. Попадюк) та міської ради (Г. Бакай) забезпечити фінансування видатків для фінансового і матеріального забезпечення заходів, які пов’язані з проведенням приписки, транспортних затрат, передбачених “Програмою забезпечення підготовки та проведення призову громадян району на строкову військову службу на 2011-2015 роки”, затвердженої рішенням сесії районної ради від 23.10.2010 року № 1052-ХХХІV/10 та “Програмою забезпечення підготовки та проведення призову громадян міста на строкову військову службу на 2011-2015 роки”, затвердженої рішенням сесії міської ради від 21.10.2010 року № 3020-52/2010 виходячи із фінансових можливостей районного та міського бюджетів.

7. Начальнику Коломийського МВ УМВС України в Івано-Франківській області  підполковнику міліції О.С.Ілюку:

7.1. До 30 грудня 2013 року вислати в Коломийський ОМВК списки осіб 1996 року народження, які притягувалися до кримінальної відповідальності, знаходяться на обліку в органах внутрішніх справ за антисуспільну поведінку, зловживання алкоголем, наркотичними речовинами, тощо.

7.2. За поданням військового комісаріату проводити розшук осіб, які ухиляються від приписки і організувати їх примусовий привід на комісію.

8. Начальнику управління пенсійного фонду України в м.Коломия та Коломийському  районі Г. Григорчук до 30 грудня 2013 року подати в Коломийський ОМВК списки громадян 1997 р.н., які визнані інвалідами за різними обставинами.

9. Військовому комісару Коломийського ОМВК підполковнику О.Пархоменко:

9.1. Перед початком роботи комісії з питань приписки провести  заняття з особами, відповідальними за військовий облік сільських, селищних рад, підприємств, організацій та установ, з секретарями навчальних закладів  стосовно правил військового обліку, а також вручити їм наказ про проведення  приписки та повістки на юнаків для їх явки у військовий комісаріат.

9.2. До 01 січня 2014 року скласти графіки здачі аналізів і проходження медичного огляду та погодити їх з головним лікарем Коломийської центральної районної лікарні (І. Садов’як).

10. Вважати спільне розпорядження міського голови та голови райдержадміністрації від 11.09.2012 року № 558/226-р «Про проведення приписки громадян України чоловічої статі 1996 року народження до призовної дільниці Коломийського ОМВК» таким, що втратило чинність.

11. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання даного розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – Коломийський об’єднаний міський військовий комісаріат (О.Пархоменко).

12. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Романа Панчука та заступника міського голови  Ігора Граділя.


      



Голова                                                                             Міський голова

Коломийської районної                              

державної адміністрації                                      


                         Михайло Негрич                                                       Ігор Слюзар




Затверджено
розпорядження голови
райдержадміністрації та міського голови
від 10.12.2013 р. № 559/256-р


  1. СКЛАД
  2. комісії з питань приписки:


              1. Голова комісії
              2. Пархоменко Олег Миколайович
              1. Військовий комісар Коломийського  ОМВК
    1. Члени     комісії:
              1. Василецький Вадим Вікторович
              1. Начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей МВ УМВС
      1. Угринчук Любов Петрівна

Заступник начальника управління – начальник відділу загальної середньої освіти управління освіти, молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації

      1. Галамейко Лілія Олексіївна

Директор Коломийського МЦ СССДМ

      1. Бойко Віктор Іванович

Заступник головного лікаря центральної районної лікарні  по лікувальній роботі

              1. Секретар комісії
              2. Панькевич Марія Іванівна

Медсестра центральної районної поліклініки


    1. РЕЗЕРВНИЙ СКЛАД
  1. комісії з питань приписки:


      1. Голова комісії
              1. Ковблюк Ігор Дмитрович

Головний спеціаліст

Коломийського ОМВК

    1. Члени  комісії:
              1. Логін Ніна Михайлівна

Старший оперативний уповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей

МВ УМВС

              1. Вінтоняк Василь Степанович
              1. Заступник начальника управління освіти
              2. Коломийської міської ради
                  1. Титик Ірина Василівна

Начальник відділу соціальної роботи Коломийського РЦ СССДМ

              1. Стефак Микола Петрович
              1. Завідуючий дитячою поліклінікою
              1. Секретар комісії
              2. Вінтоняк Любов Василівна
              1. Молодша медсестра центральної районної лікарні



Затверджено
розпорядження голови
райдержадміністрації та міського голови
від 10.12.2013 р. № 559/256-р





СПИСОК

організацій, підприємств, установ, які виділяють

черговий транспорт для забезпечення доставки

допризовників у військовий комісаріат



1.

ТОВ “Євро Транс Клас 1”

2.

Фірма “Західнафтосервіс” 

3.

ЗАТ “Прикарпаття”

4.

ВАТ “Коломийське АТП”





2011-2024 © Всі права застережено.