НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про організацію підготовки та проведення міського етапу..."  № 245-р від 29.11.2013р. 
Документ №245-р від 29.11.2013р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.12.2013



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 29.11.2013р.  № 245-р
 





                        

Про організацію підготовки та проведення міського етапу обласної молодіжної профілактичної акції «Наше майбутнє - без шкідливих звичок»




Відповідно до Указу Президента України від 06.01.2010 р. № 6/2010 «Про деякі заходи щодо сприяння вирішенню актуальних питань молоді», розпорядження обласної державної адміністрації від 23.10.2013 р. №719 «Про організації підготовки та проведення обласної молодіжної профілактичної акції «Наше майбутнє - без шкідливих звичок» та з метою формування, популяризації та пропаганди здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед дітей і молоді, створення та розповсюдження соціальної реклами:


  1. Відділу у справах молоді та спорту (В.Колесник), службі у справах дітей (І.Івахнюк), міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради (Л.Галамейко), Коломийському МВ УМВС (О.Ілюку) із залученням молодіжних громадських організацій, органів молодіжного та студентського самоврядування забезпечити організацію підготовки та проведення в листопаді-грудні 2013 року міської молодіжної профілактичної акції «Наше майбутнє – без шкідливих звичок» (далі – молодіжна профілактична акція).
  2. Утворити постійно діючий організаційний комітет з підготовки та проведення молодіжної профілактичної акції  та затвердити його персональний склад (додається).
  3. Організаційному комітету:
    1. Забезпечити розроблення та реалізацію заходів, передбачивши в них, зокрема проведення:

       - семінарів-практикумів, тренінгів для працівників молодіжних та соціальних структур, служби у справах дітей, молодих депутатів, соціальних педагогів, членів молодіжної ради, волонтерів та ін..

- інформаційно-просвітницьких заходів з питань формування навичок протистояння шкідливому впливу вживання алкоголю, тютюну, наркотичних засобів або психотропних речовин, профілактики ВІЛ/Сніду та інфекцій, що передаються статевим шляхом;

       - міського етапу обласного конкурсу соціальної реклами (соціальний плакат, соціальна фотографія, відео презентація, поліграфічна продукція), виготовлення та розповсюдження інформаційних буклетів, пам’яток, посібників, постерів профілактичного спрямування;

       - молодіжних проектів з формування здорового способу життя «Тематичні дискотеки», «Інтерактивний театр», «Молодіжні лекторські групи», організацію збору-походу волонтерських і студентських агітбригад та флеш-мобів «Молодь за здоров’я»;

       - тематичних конференцій з питань профілактики негативних явищ в дитячому та молодіжному середовищах, проведення культурно-мистецьких (книжкові, художні виставки, фестивалі, конкурси тощо) та фізкультурно-оздоровчих (спартакіади, змагання, спортивні свята тощо) заходів, спрямованих на протидію поширенню алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління, профілактики ВІЛ/Сніду.

       3.2. Залучати до участі в молодіжній профілактичній акції навчально-виховні заклади, установи та організації всіх форм власності, релігійні конфесії, профспілки, дитячі та молодіжні громадські організації, органи учнівського та студентського самоврядування, широкі кола громадськості.

       3.3. Забезпечити висвітлення проведення міського етапу обласної молодіжної профілактичної акції у засобах масової інформації та на інтернет-порталах.

       4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти  на головного відповідального виконавця – відділ у справах молоді та спорту міської ради.

       5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на на заступника міського голови І. Граділя.





Міський голова                                                                                                                І.Слюзар





ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 29.11.2013р. № 245-р


Склад

організаційного комітету з підготовки та проведення

міського етапу обласної молодіжної профілактичної акції

« Наше майбутнє – без шкідливих звичок »


Граділь

Ігор Іванович


- заступник міського голови, голова організаційного комітету

Колесник

Володимир Любомирович

- начальник відділу у справах молоді та спорту, заступник голови організаційного комітету

Буртняк

Тетяна Олександрівна

- головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту, секретар організаційного комітету



Члени організаційного комітету:


Грицан

Марія Миколаївна

- начальник управління освіти міської ради

Галамейко

Лілія Олексіївна

- директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради

Івахнюк

Ігор Васильович

- начальник служби у справах дітей міської ради

Угорчук

Денис Васильович

- голова Молодіжної ради при міському голові

Мельничук

Володимир Богданович

- заступник головного лікаря Коломийської ЦРЛ з питань материнства та дитинства (за згодою)

Реп’ях

Микола Миколайович

- начальник відділу інформаційної політики та зв’язків з громадськістю міської ради

Василецький

Вадим Вікторович

- начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Коломийського МВ УМВС (за згодою)




2011-2024 © Всі права застережено.