НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про визнання таким, що втратило чинність розпорядження ..."  № 165-р від 06.07.2012р. 
Документ №165-р від 06.07.2012р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.07.2012



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 06.07.2012р.  № 165-р
 

Про визнання таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 07.04.2011 № 108-р



       Розпорядженням міського голови від 07.04.2011 № 108-р затверджено новий склад громадської ради при міському голові, а також Положення та регламент роботи цієї ради. Громадська рада утворена у складі 43 осіб. Однак  посадовими особами міської ради, які готували зазначене розпорядження, не було враховано, що представники громадських організацій, засобів масової інформації, незалежних професійних спілок повинні були подати відповідне подання, що мало бути підставою для включення їх представників до складу громадської ради.

Це стало однією з причин того, що за період з квітня 2011 року по даний час засідання громадської ради переважно були неправомочними у зв’язку з тим, що на них не було присутніх більшості членів ради як це передбачено пунктом 9 Положення про громадську раду. Відповідно не могло бути прийнято і жодного рішення.

       Замість здіснення заходів щодо забезпечення правомочності проведення засідань ради і прийняття відповідних рішень, які відповідно до Регламенту мали б надсилатися для реагування виконавчому органу міської ради або посадовим особам, співголова громадської ради обмежився направленням міському голові 8 листів з різних питань.

       Одночасно не реалізовуються інші аспекти діяльності громадської ради, передбачені Положенням про раду та Регламентом її роботи.

       Враховуючи неефективність діяльності громадської ради при міському голові у теперішньому складі:


1. Розпорядження міського голови від 07.04.2011 № 108-р “Про громадську раду”  вважати таким, що втратило чинність.

2. Доручити секретарю міської ради Гошію Я.П. та заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Граділю І.І. провести відповідну роботу по формуванню нового складу громадської ради. При цьому враховувати позитивний досвід роботи по створенню таких рад та організації їх діяльності в інших органах місцевого самоврядування та органах виконавчої влади.

3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

       

       




Міський голова                                                                                                              І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.