НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про проведення конкурсу з визначення приватного партнер..."  № 479-8/2016-8 від 18.05.2016р. 
Документ №479-8/2016 від 18.05.2016р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.05.2016



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(8  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 18.05.2016р.  № 479-8/2016-8
 


Про проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо будівництва спортивного комплексу (футбольного та легкоатлетичного майданчика) та проведення благоустрою міського озера по вул.Чехова


        Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державно-приватне партнерство», постанови Кабінету Міністрів України від 11.04.2011 №384 «Деякі питання організації здійснення державно-приватного партнерства»,  міська рада:


                                                              в и р і ш и л а :


1. Оголосити конкурс з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо будівництва спортивного комплексу (футбольного та легкоатлетичного майданчика) та проведення благоустрою міського озера по вул.Чехова.

2. Затвердити Регламент роботи конкурсної комісії щоденно з 10.00 до 14.00 години з моменту опублікування оголошення про проведення конкурсу  з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо будівництва спортивного комплексу (футбольного та легкоатлетичного майданчика) та проведення благоустрою міського озера по вул.Чехова, крім святкових та вихідних днів.

3. Затвердити оголошення про проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо будівництва спортивного комплексу (футбольного та легкоатлетичного майданчика) та проведення благоустрою міського озера по вул.Чехова, згідно додатку 1 (додається).

4. Оголошення про проведення конкурсу опублікувати у газеті “Вільний голос” та розмістити на веб-сайті Коломийської міської ради (http://ww2.gov.if.ua/kolomiyskiy).

5. Затвердити конкурсну документацію з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо будівництва спортивного комплексу (футбольного та легкоатлетичного майданчика) та проведення благоустрою міського озера по вул.Чехова, згідно додатку 2 (додається).

6. Затвердити проект Договору про спільну діяльність в рамках здійснення державно-приватного партнерства, згідно додатку 3 (додається).

7. Включити до конкурсної документації висновок про результати проведення аналізу ефективності здійснення проекту будівництва спортивного комплексу (футбольного та легкоатлетичного майданчика) та проведення благоустрою міського озера по вул.Чехова та звіт про можливі ризики здійснення державно-приватного партнерства та форми управління такими ризиками.

8. Оприлюднити конкурсну документацію на веб-сайті Коломийської міської ради не пізніше, ніж через три дні після її затвердження.

9. Організацію виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови Коцюра С.П.

10. Контроль за виконанням цього рішення доручити постійній комісії з питань бюджету, інвестицій, соціально-економічного розвитку та зовнішньоекономічних відносин.



Міський голова                                                                                                                І.Слюзар




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.