НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про звернення Коломийської міської ради до голови Верхо..."  № 461-8/2016-8 від 18.05.2016р. 
Документ №461-8/2016 від 18.05.2016р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.05.2016



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(8  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 18.05.2016р.  № 461-8/2016-8
 


Про звернення Коломийської

міської ради до голови Верховної

Ради України Парубія А.В. та

Прем'єр - міністру України

Гройсману В.Б.


Розглянувши лист Асоціації міст України та керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада


в и р і ш и л а:


1. Підтримати звернення Коломийської міської ради до  голови Верховної Ради України Парубія А.В. та Прем'єр - міністру України Гройсману В.Б. (додається).

2. Рішення та текст звернення надіслати голові Верховної Ради України Парубію А.В. та Прем'єр - міністру України Гройсману В.Б., оприлюднити у місцевих засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті міської ради.

3. Організацію виконання цього рішення залишаю за собою.

4. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, захисту прав людини, законності та правопорядку (Бордун Л. Б.).



Міський голова                                                                                                                   І. Слюзар



     Голові Верховної Ради України

     Парубію А.В.


                                                                 Прем'єр - міністру України

       Гройсману В.Б.


ЗВЕРНЕННЯ

       У Парламенті зареєстровано Законопроект „Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо розподілу акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі нафтопродуктів, скрапленого газу, речовин, які використовуються як компоненти моторних палив, палива моторного альтернативного)” (№4495 від 21.04.2016). Цим законопроектом пропонується  30% акцизного податку, що на сьогодні надходить виключно до бюджетів сіл, селищ та міст, перенаправити  до обласних бюджетів з цільовим використанням цих коштів на проведення ремонтів доріг державної власності.

На нашу думку, зміни, що стосуються перерозподілу власних доходів сільських, селищних, міських рад на користь інших бюджетів, є неприйнятними. Протягом 2016 року за рахунок цього податку Коломийській міській раді вдалося виконати такі роботи та  профінансувати  такі заходи:  поточний ремонт вулиць  гравійно-піщаною сумішшю Хмельницького, Маковея, Січнева (з додаванням гравійно-піщаної суміші), Сотні Гамалії, Достоєвського, Ольжича, Нечая, Львівську, Південну, Шарлая, Лепкого, Леонтовича, Старицького, Атаманюка, Маковея, Стару дорогу, Полуботка, (без додавання гравійно-піщаної суміші). Змонтовано пішохідне огородження по вул. Антоненка-Давидовича, проведено ремонт  дорожнього огородження по вул. Криничній, встановлено 36 кришок мережі дощової каналізації та здійснюється щоденне технічне обслуговування світлофорних об’єктів.

Від імені територіальної громади міста Коломия звертаємось з проханням відстояти інтереси місцевого самоврядування та вжити заходів щодо неприйняття Законопроекту „Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо розподілу акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі нафтопродуктів, скрапленого газу, речовин які використовуються як компоненти моторних палив, палива моторного альтернативного)” (№4495 від 21.04.2016).

Депутати Коломийської міської ради VII демократичного скликання


Прийнято на VІІІ сесії міської ради

VII демократичного скликання

18 травня 2016 року





                       

.



2011-2024 © Всі права застережено.