НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 13 травня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про навчання керівного складу та фахівців закладів осві..."  № 261-р від 01.08.2022р. 
Документ №261-р від 01.08.2022р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.08.2022



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 01.08.2022р.  № 261-р
 

Про навчання керівного складу та фахівців закладів освіти


       З метою створення безпечних умов перебування у закладах освіти здобувачів освіти і працівників закладів освіти, забезпечення їх укриття в об’єктах фонду захисних споруд цивільного захисту, приведення таких обєктів у готовність до використання за призначенням, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні:


1. Відділу з питань цивільного захисту міської ради (Руслан ЮРІЙЧУК), із залученням навчально-консультаційного пункту у м. Коломиї (Роман СКРИПЛЮК) та представника Коломийського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області (Андрій МОЧЕРНЯК) у період з 04 по 12 серпня 2022 року провести навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана із створенням безпечних умов перебування у закладах освіти здобувачів освіти і працівників закладів освіти, забезпеченням їх укриттями в об’єктах фонду захисних споруд цивільного захисту, приведення таких об'єктів у готовність до використання за призначенням.

2. В.о. начальника управління освіти міської ради (Юлії ТИМКІВ):

2.1 надати приміщення з мультимедійним обладнанням для проведення вищевказаного навчання

2.2 забезпечити участь у навчанні керівників і фахівців закладів освіти відповідальних за створення безпечних умов перебування у закладах освіти здобувачів освіти і працівників закладів освіти.

       3. По закінченню навчання провести підсумкову атестацію слухачів.

       4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – відділ з питань цивільного захисту міської ради (Руслан ЮРІЙЧУК).

       5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Романа ОСТЯКА.




Міський голова                                                                                                            Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.