НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 29 березня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про хід виконання програми розвитку інвестиційної діяль..."  № 384 від 25.12.2012р. 
Документ №384 від 25.12.2012р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.12.2012



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 25.12.2012р.  № 384
 

Про хід виконання програми розвитку інвестиційної діяльності в місті Коломиї на 2012-2016 роки


Виконком міської ради відзначає, що впродовж 2012 року відділами і управліннями міської ради вживались відповідні заходи, спрямовані на виконання основних напрямків Програми розвитку інвестиційної діяльності в місті Коломиї на 2012-2016 роки щодо покращення інвестиційного клімату в місті.

За 9 місяців 2012 року  в економіку міста Коломиї іноземними інвесторами з 15 країн світу вкладено 6,0 млн.дол.США. прямих іноземних інвестицій. Загальний їх обсяг з початку інвестування станом на 01.10.2012 року становить 19,2 млн.дол. США. Основними країнами-інвесторами міста є Кіпр, Нідерланди та Велика Британія, якими залучено 85,2% іноземного капіталу.

Активізувалась робота у сфері висвітлення інвестиційного потенціалу міста на семінарах, виставках, форумах. Постійно здійснюється моніторинг кращих практик, тенденцій розвитку інвестиційної діяльності та організаційна і підготовча робота щодо промоції міста. З метою більшої поінформованості про інвестиційний потенціал міста для потенційних інвесторів створюється ефективна двомовна презентація щодо можливостей інвестування в Коломию. Проводиться робота щодо розвитку діючих та налагодження нових зв'язків з потенційними інвесторами. На веб-сайті міської ради постійно оновлюється інформація про здійснення інвестиційної діяльності.

Водночас, у питаннях інвестиційної діяльності є низка проблем, на розв'язання яких необхідно спрямувати діяльність відділів та управлінь міської ради. Зокрема, на видання каталогу проектів та пропозицій міста українською та англійською мовами, на укладання угод про співробітництво між міською радою та вищими навчальними закладами з метою максимального залучення науково-технічного потенціалу до розв'язання нагальних проблем економіки міста, на активізацію роботи щодо підготовки інвестиційних проектів.

Виходячи з вищенаведеного, виконком міської ради

вирішив:

1. Інформацію про хід виконання Програми розвитку інвестиційної діяльності в місті Коломиї на 2012-2016 роки за підсумками 2012 року взяти до відома.

2. Управлінню економіки (Гранда О.М.), управлінню архітектури, містобудуванню та капітального будівництва (Процюк Ю.А.), відділу земельних відносин (Мондрик Б.Й.), відділу управління комунальним майном (Михалушко М.Я.) забезпечити постійне оновлення інформації щодо вільних земельних ділянок, вільних виробничих площ для представлення потенційним інвесторам. Управлінню економіки (Гранда О.М.) забезпечити своєчасне розміщення поданої інформації на веб-сайті міської ради в розділі “Інвестиційні пропозиції та інноваційна діяльність”.

3. Управлінню економіки (Гранда О.М.), відділу управління комунальним майном (Михалушко М.Я.) активізувати роботу щодо укладення  угоди про співробітництво між міською радою та вищими навчальними закладами щодо залучення науково-технічних розробок та інвестиційних (інноваційних) проектів, які б реалізовувалися на території міста.

4. Управлінню освіти (Грицан М.М), відділу культури і туризму (Мандрусяк У.І.), відділу управління комунальним майном (Михалушко М.Я.), управлінню архітектури, містобудування та капітального будівництва (Процюк Ю.А.), КП “Коломияводоканал” (Калиняк І.П.), КП“Житлоінфоцентр” (Михайлищук В.М.) до 20.01.2013 року надати пропозиції до переліку інвестиційних проектів для підготовки заявок щодо участі в конкурсах.

5. Управлінню економіки (Гранда О.М.) забезпечити до 15.03.2013 року оформлення та супровід інвестиційних проектів для подання на  Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування  2013 року.

6. Управлінню економіки (Гранда О.М.) протягом 2013 року:

- підготувати матеріали та забезпечити видання каталогу інвестиційних проектів та пропозицій міста українською та англійською мовами;

- забезпечувати постійне оновлення інформації щодо наповнення банку даних “Інвестиційний та експортний потенціал Івано-Франківської області”.

7. Управлінню економіки (Гранда О.М.), відділу управління комунальним майном (Михалушко М.Я.) сформувати перелік вільних виробничих площ  державних та комунальних підприємств щодо яких може застосовуватися принцип державно-приватного партнерства.

8. Координацію робіт та узагальнення інформації про виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця — управління економіки міської ради (Гранда О.М.).

9. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступників міського голови згідно функціональних обов'язків.





Міський голова                                                                                                                    І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.