НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про хід виконання Програми енергоефективності за 10 м..."  № 347 від 27.11.2012р. 
Документ №347 від 27.11.2012р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.12.2012



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 27.11.2012р.  № 347
 

Про хід виконання Програми  енергоефективності за 10 місяців 2012 року



Виконком міської ради відзначає, що впродовж 10 місяців 2012 року відділами та управліннями міської ради, комунальними та промисловими підприємствами вживались відповідні заходи, спрямовані на виконання основних напрямків міської Програми енергоефективності на 2011-2014 роки  щодо ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів та збільшення вимог до їх раціонального використання усіма категоріями споживачів. В результаті за звітний період  в бюджетній і комунальній галузях міста зекономлено 35,79 млн. умовного палива на суму 832,2 тис.грн.

       В рамках реалізації програми “Підвищення енергоефективності борошномельного виробництва та збереження зерна” проведено заміну обладнання житнього млина на енергоефективне на ТзОВ “Зерно-переробна компанія “ЮМАС”. КП «Коломияводоканал» завершено реалізацію проекту «Розвиток міської інфраструктури», що дає можливість економити до 30 відсотків електроенергії в рік. На ПАТ "Заводоуправління будівельних матеріалів" для технологічних потреб як паливо використовують відходи вуглезабезпечення, в результаті чого щомісячна економія газу становить 830-900  тис.м.куб.

З метою організації контролю за раціональним використанням та економією паливно-енергетичних ресурсів у бюджетній сфері міста здійснюється щомісячний моніторинг та аналіз споживання енергоресурсів. Станом на 01.11.2012 року поновлено 25 паспортів бюджетних установ, зокрема, з них 23 - закладів освіти та 2 - закладів культури.

Поряд з позитивними змінами залишається ряд питань, над якими необхідно працювати керівникам бюджетних установ, промислових та комунальних підприємств, зокрема в напрямку проведення комплексних заходів з енергозбереження, впровадження об’єктів нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії, залучення додаткових коштів для реалізації інвестиційних проектів, спрямованих на економію енергоресурсів та енергозберігаючих технологій.


Виходячи з вищенаведеного, виконком  міської  ради                                      

в и р і ш и в:

1. Інформацію про хід виконання Програми з енергоефективності по місту Коломиї за 10 місяців 2012 року взяти до відома.

2. Керівникам відділів і управлінь міської ради, керівникам бюджетних установ міста забезпечити до кінця 2012 року та протягом 2013 року виконання заходів, передбачених в міській Програмі з енергоефективності.

3. Управлінню освіти (Грицан М.М.), відділу культури і туризму (Мандрусяк У.І.) до 28 грудня 2012 року забезпечити поновлення паспортів  енергоефективності підпорядкованих бюджетних установ.

4. Відділу управління комунальним майном (Михалушко М.Я.), відділу культури і туризму (Мандрусяк У.І.), управлінню освіти (Грицан М.М.), управлінню праці та соціального захисту населення (Гурак Г.Я.):

- забезпечити проведення щомісячного моніторингу щодо споживання та вартості енергоносіїв  у підпорядкованих установах і закладах;

- щоквартально не пізніше 5 числа місяця, наступного за звітним періодом, подавати інформацію про хід виконання заходів з енергозбереження  управлінню економіки міської ради (О.Гранда) для узагальнення, проведення аналізу та інформування  облдержадміністрації;

- до 1 лютого 2013 року подати пропозиції управлінню економіки міської ради (О.Гранда) для розробки проектів з енергоефективності та енергозбереження, які потребують першочергової реалізації в місті.

4. Координацію та узагальнення інформації про виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця - управління економіки міської ради (Гранда О.М.).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови Тарновецького В.В., Білоуса  М.М.





Міський  голова                                                                                                                І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.