НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про внесення доповнення до пункту 5.11 Регламенту викон..."  № 344 від 23.10.2012р. 
Документ №344 від 23.10.2012р. Чинний
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Коломийської міської ради шостого демократичного скликання
Рішення виконавчого комітету  №31 від 22.02.2011р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.10.2012



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 23.10.2012р.  № 344
 

Про внесення доповнення до пункту 5.11 Регламенту вико-навчого комітету Коломийсь-кої міської ради шостого демократичного скликання



Керуючись пунктом 86 Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2011р. № 1242, виконком міської ради

в и р і ш и в:

       1. Внести доповнення до пункту 5.11 Регламенту виконавчого комітету Коломийської міської ради шостого демократичного скликання, затвердженого рішенням виконкому від 22.02.2011р. № 31 виклавши його в новій редакції:


       «Проекти рішень готують перший заступник, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади, керуючий справами виконкому, структурні підрозділи міської ради, а також керівники комунальних підприємств, інших установ та організацій міста.

       У разі коли розроблення проекту рішення доручено декільком структурним підрозділам міської ради або іншим органам, головним розробником є виконавець, зазначений першим.

       Головний розробник, що подає проект рішення, зобов’язаний погоджувати його та додатки до нього з усіма зацікавленими особами.

       Головний розробник самостійно визначає заінтересовані структурні підрозділи міської ради та інші органи, виходячи із змісту основних положень проекту рішення.

       Усі проекти рішень виконкому підлягають обов’язковому візуванню першим заступником, або заступниками міського голови відповідно до функціональних повноважень, керуючим справами виконкому, посадовою особою з питань запобігання та виявлення корупції, юридичним відділом міської ради, керівником структурного підрозділу міської ради в якому  створено документ, та працівником, який створив документ. При цьому зазначається посада, прізвище та ініціали особи, яка візує проект рішення, а також дата візування.

       Питання, пов’язані з виконанням бюджету, використанням бюджетних коштів в обов’язковому порядку погоджуються з фінансовим управлінням міської ради.

       Проекти рішень виконкому з питань виконання раніше прийнятих рішень підлягають погодженню в секторі контролю загального відділу міської ради.

       У разі, якщо рішення складається з двох або більше сторінок, то візуванню керівником структурного підрозділу, що готував проект рішення підлягає кожна сторінка.

Головний розробник організовує, спрямовує і координує роботу заінтересованих структурних підрозділів міської ради та інших органів з розроблення проекту рішення, вживає вичерпних заходів для врегулювання розбіжностей у їх позиціях (проводить консультації, узгоджувальні наради, робочі зустрічі тощо), отримує від них інформаційно-аналітичні та інші необхідні матеріали».

       2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконкому А.Грицана.






Міський голова                                                                                                            І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.