НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 09 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про делегування функцій замовника по об'єкту "Нове буд..."  № 174 від 14.06.2022р. 
Документ №174 від 14.06.2022р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.06.2022



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 14.06.2022р.  № 174
 

Про делегування функцій замовника по об'єкту «Нове будівництво транспортабельної модульної котельні в Коломийському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) № 3 "Берізка" на вул. Гната Ковцуняка, 1В у м. Коломиї Івано-Франківської області»


З метою будівництва об'єкта «Нове будівництво транспортабельної модульної котельні в Коломийському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №3 "Берізка" на вул. Гната Ковцуняка, 1В у м. Коломиї Івано-Франківської області», в межах функцій органу місцевого самоврядування, відповідно до статей 30, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 11.05.2011р. №560 «Про затвердження Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», виконком міської ради


в и р і ш и в:


1. Делегувати функції замовника робіт по об'єкту «Нове будівництво транспортабельної модульної котельні в Коломийському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) № 3 "Берізка" на вул. Гната Ковцуняка, 1В у м. Коломиї Івано-Франківської області» комунальному підприємству «Коломиятеплосервіс» (Федір ЧУЧМАН).

2. В.о.директора комунального підприємства «Коломиятеплосервіс» Федору ЧУЧМАНУ, начальнику управління бухгалтерського обліку та закупівель міської ради Наталії ГЕНИК оформити відповідними документами прийом-передачу частини виготовленої проектної документації по об’єкту «Нове будівництво транспортабельної модульної котельні в Коломийському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Берізка» по вул.Гната Ковцуняка, 1В у м.Коломиї Івано-Франківської області», завірені належним чином копії договорів з невід’ємними частинами та актів виконаних робіт.

3. Комунальному підприємству «Коломиятеплосервіс» (Федір ЧУЧМАН):

3.1. Виступати замовником з проектування всіх розділів проектної документації стадії РП, проведення її експертизи, погодження і затвердження відповідно до чинного законодавства.

3.2. Визначити генеральну підрядну будівельну організацію для виконання робіт, отримати документ, що дає право на проведення будівельних робіт та по завершенні будівництва, здати в експлуатацію об'єкт у порядку передбаченому законодавством.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову.



Міський голова                                                                              Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.